TátraTea tealikőr mini kollekció 6×0,04

6 950 Ft

Ha ellátogatsz a Magas-Tátra hegyei között megbúvó menedékházak valamelyikébe, mindegyikben megkínálnak majd különleges étvágyhozó specialitásukkal – alkoholtartalmú forró teával, amelyet tátrai gyógynövényekből főznek.

Éveken át játszottunk a gondolattal, hogy miként lehetne palackozva ezt a különlegességet forgalomba hozni hazánkban és eljuttatni a háztartásokba.

2003-ban öltött végre testet az ötlet, amikor elkezdtük a TatraTea gyártását.

Mintegy évnyi fejlesztést követően 2004-ben került piacra a TatraTea 52% Original. Olyan sikere lett, hogy mára már Szlovákia nemzeti italaként tartják számon.

Ha megpróbálnánk a TatraTea ízvilágát és aromáját leírni csodálatos ízélménytől fosztanánk meg. Fogyaszthatod tisztán, hűtve, vagy jéggel. Ellenben az igazi zamatát akkor érzed meg, ha 1,5 dl forró vizet, vagy teát öntesz 0,5 dl TatraTea-ra. Továbbá, nagyszerű alapot biztosít kevert hosszú italok készítéséhez, akár kólával, tonikkal, sprite-tal, vagy teával társítod is, egy szelet citrommal megbolondítva. Engedd szabadon a fantáziádat.

A TatraTea mini kollekció tartalmazza mind a 6, jelenleg kapható változatot, 5cl-es palackban.

Tatratea 22% – Kókusz ízű tealikőr

 

A Tartatea 22% egy különleges tea-alapú gyógynövény likőr kizárólag természetes alapanyagokból. Ez a koncentrátum kivételes tisztaságú gabonaszesz, első osztályú fehér tea, alpesi gyógynövények természetes kivonatai, gyümölcsöket, párlatokat és tiszta tátrai hegyi forrás vizét tartalmazza.

Ami egyedivé és idősebb testvéreitől könnyen megkülönböztethetővé teszi, az a kókusz íz.

Bár a Tatratea család legfiatalabb tagja, a Coconut 22% már jól ismert termékké vált és népszerűsége napról-napra nő.

Tatratea 32% – Citrus ízű tealikőr

A Tatratea 32% egy tea-alapú gyógynövény likőr, amely természetes anyagok harmonikus kompozíciójából jött létre. Alpesi gyógynövények természetes kivonatai, a legtisztább szesz, a legkiválóbb minőségű fekete tea, valamint a gyümölcskivonatok, párlatok, cukor és a kristálytiszta tátrai víz teszi teljessé.

A citrus 32% zamatát gyümölcskivonatok (lime és citrom) gazdagítják, a tisztán érezhető citrom ízt biztosítják, miközben a csodálatos gyümölcstea aroma is megmarad.

Kényeztesse magát a citrus/lime és a gyógynövények finom dallamával és a valódi egzotikus ízekkel.

Tatratea 42% – Őszibarack és fehér tea likőr

A Tartatea 42% Peach & White egy különleges tea alapú gyógynövény likőr, amely kizárólag természetes összetevőkből készült.

Egyedülállóan tiszta gabonaszesz, első osztályú fehér tea, az alpesi gyógynövények természetes kivonatai, gyümölcskivonatok és párlatok, valamint a kristálytiszta tátrai forrásvíz alkotja.

A Peach & White csodálatos gyümölcstea aromájáról ismert, amely a hozzáadott fehér tea és barack kivonatoknak köszönhető.

Erős, elegáns és úgy sodor magával, hogy hálás vagy a pillanatért, amelyet e páratlan íz élménnyel tölthetsz.

Tatratea 52% – Az Eredeti

Palackonként 52%-os alkoholtartalommal kínáljuk. Ez a tealikőrök egy kifinomult, különleges szeszesitala, amely gabonaszesz, cukor, gyógynövények és teák kivonata, gyümölcslikőrök és esszenciák felhasználásával készült.

Az első, eredeti tea-alapú szeszesital Szlovákiában.

2003-ban öltött végre testet az ötlet, amikor elkezdtük a TatraTea gyártását.

Mintegy évnyi fejlesztést követően 2004-ben került piacra a TatraTea 52% Original. Olyan sikere lett, hogy mára már Szlovákia nemzeti italaként tartják számon.

Tatratea 62% – Áfonya-erdei gyümölcsös tea likőr

A Tartatea 62% Forest fruit egy tea alapú gyógynövény likőr, amely természetes összetevők harmonikus kompozíciója.

A legfinomabb szesz, alpesi gyógynövények, első osztályú fekete tea, cukor, gyümölcskivonatok és párlatok, valamint tátrai hegyi patak kristálytiszta vize teszi teljessé.

A második legerősebb Tatrateát erdei gyümölcs kivonatai is gazdagítják. A szamóca, málna, szeder és az áfonya ad olyan egyedülálló ízt neki, amitől nagyon nehéz nem beleszeretni.

Tatratea 72% – Betyáros tealikőr  

A Tartatea 72% Outlaw egy különleges tea alapú gyógynövény likőr, amely kizárólag természetes alapanyagokból készült.

Egyedülállóan tiszta gabonaszesz, első osztályú fekete tea, alpesi gyógynövények természetes kivonatai, gyümölcskivonatok és párlatok, és a kristálytiszta Tátra forrásvíz alkotják..

Az Outlaw 72% kínafa kivonatot és testvéreihez képest kevesebb cukrot tartalmaz. Ez teszi őt a Tatratea család legizmosabbjává.

Puszta kóstolással nehéz megérezni az erejét. Csak holnapra fogsz rájönni.

 

Egység ár: 23167 Ft/liter
Cikkszám: 95725 Kategóriák: , Címkék: , ,

További információk

Kiszerelés