Térharmonizációs elektroszmog személyi védelem

34 990 Ft

Az elekroszmog az elektromos készülékek által kibocsájtott elekromágneses sugárzások összessége.

Ezek nélkül a készülékek (mobiltelefon, laptop, TV, WIFI stb.) nélkül az életünk szinte elképzelhetetlen és ha vállalnánk is, hogy lemondunk a technika vívmányairól, hatásukat kiküszöbölni nem lehet. Igény keletkezett tehát olyan eszközre, mely hatékony védelmet nyújt az elektromágneses sugárzások ellen!

Térharmonizációs MM protektorral és a 869-es számú Matrix Drops készítményünkkel a szervezetünk terei ismét harmonizálódhatnak, és gondtalan élvezőivé válhatunk korszerű technikai berendezéseinknek.

Radiesztéziában kicsit is jártas személyek könnyedén meg tudják mérni, hogy felhelyezés után néhány perccel a jellemzően 1m-es erőteret (mely a laptop körül mérhető) a nullához közeli értékre állítja. Innentől kezdve, nem hit, hanem józan ész kérdése.

 

Nem szeretnénk állást foglalni arról, mekkora a veszély, de az biztos, hogy mi, az Italdepo tulajdonosai használjuk ezeket az eszközöket. Úgy látjuk, egyre több ember válik tudatossá, szakítva az évtizedes beidegződésekkel, miszerint az orvos, a lelkész, a közgazdász stb. megmondja, mit tegyünk, hogyan éljünk, és inkább saját felelős döntései nyomán éli az életét.

Az MM Protektor elektroszmog védelme hatásosan csillapítja a következő sugárzásokat:

– Alacsonyfrekvenciájú mágneses terek

– Magas frekvenciájú elektromágneses mezők (RF)

– Elektromos mezők (LF)

– A készülékek minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek az Andrológiai Egészségügyi Kutató és Szolgáltató KFT. által.

 

Térharmonizációs elektroszmog személyi védelem

 

Méreténél fogva kényelmesen magunkkal vihetjük zsebben, táskában. Az auraburkunkat hatékonyan védi.

 

Egység ár: 34990 Ft/liter
Cikkszám: mc021 Kategória:

További információk

Kiszerelés