Törley Gála száraz 0,75

1 290 Ft

A száraz pezsgők barátainak egyre népesebb tábora számára készül a Gála Sec. Elegáns fehér címkéjével minden alkalommal az ünnepi asztal dísze. Száraz karakterével kiválóan követi a fogyasztók ízlését.

 

2009.-ben 7. alkalommal rendezték meg a nemzetközi Effervescents du Monde pezsgőversenyt, melyet a korábbiakhoz hasonlóan a Lycée Le Castelnél, Dijonban (Franciaországban) tartottak. A magyar pezsgők  három ezüstérmet szereztek , melyből egyet a Törley Gála száraz pezsgő nyert el.

 

Ez a pezsgő ebben az évben már több hazai- és külföldi versenyen is bizonyította kiváló minőségét, hisz a rangos zsűri számos arany- és ezüstéremmel jutalmazta. Ezen elismerések mellett a Törley Pezsgőpincészet Kft. 2009-ben elnyerte a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának XXXI. Országos Borversenye alapján „Az év Legeredményesebb Pincészete” címet, mely méltó és újabb bizonyítéka a Törley Kft.-nél folytatott minőségi munkának.

 

Törley Gála megnyerő, friss, üde, kimondottan gyümölcsös száraz pezsgő. Ízben az elegancia és a frissesség együttesen jelentkezik. Jó társa a lágy sajtoknak, valamint az édes húsú tengeri rákoknak. Aperitifnek is kínálható.

Egység ár: 1720 Ft/liter
Cikkszám: 11015 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés