V8 zöldségjuice dob. 0,33

450 Ft

V8 100%-os zöldség juice:
Készült: paradicsom juice koncentrátum, zöldség juice koncentrátum ( répák, zeller, cékla, petrezselyem, saláta, vizitorma saláta, spenót), só, fűszerek felhasználásával. Tartósítószert és mesterséges anyagokat nem tartalmaz!

 

A V8 100%-os zöldség juice, amely a mindennapos zöldségfogyasztást teszi különlegesen élvezetessé. A márkanév egyszerre utal az azonos nevű motorra, valamint arra a nyolc zöldségre, amelyből a termék készül, azaz a paradicsomra, céklára, zellerre, zsázsára, répára, salátára, spenótra és petrezselyemre.

 

Rendszeres fogyasztása nagyban hozzájárul a kiegyensúlyozott napi ásványi anyag és vitaminszükséglet beviteléhez. A V8 semmilyen adalékanyagot, cukrot, tartósítószert nem tartalmaz. Magas rosttartalma mellett kalória- és zsírszegény, így kiválóan alkalmas egészségmegőrzésre vagy fogyókúrához.

 

A termék sikeres lehet a szív-és érrendszeri, valamint daganatos betegségek megelőzésében. Kísérletek bizonyítják, hogy a feldolgozott paradicsom (a feldolgozás során a paradicsom sejtfalai felszakadnak így felszínre jutnak a szervezet védekezését szolgáló anyagok pl.likopén) több olyan anyagot tartalmaz, amely javítja az említett betegségek elleni védekezést.

 

Köztudottan a mediterrán népek hosszú élettartalma. Önálló italként is tökéletes választás, de koktélokban (pl.: bloody mary), vagy főzéskor (pl. olasz tésztafélék) is kiváló kiegészítő.

 

 

 

 

 


Elfogyott

Cikkszám: 31071 Kategória:

További információk

Kiszerelés