További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
6 790 Ft
Vecchia Romagna 0,7:
“Itáliai Metaxa”-ként is emlegetik, ezt a hazájában rendkívül népszerű, közel 200 éve gyártott brandyt. Hosszú, kis tölgyfahordós érlelése adja finom minőségét. Egyedi, háromszög alakú üvegét az egész világon ismerik. Erős, száraz íz, aromás, komplex illat, és meleg, élénk szín jellemzi.
Kiszerelés |
---|
Hennessy XO díszdobozban 0,7
Az Hennessy X.O. különleges, rendkívül magas korú, számos különlegességet magában rejtő ital. Több mint 100 különböző, Cognac elsőrendű termővidékeiről származó borpárlatból áll ez a kiegyensúlyozott, harmonikus keverék. Az X.O. gazdag tölgyzamata és felépítésének összetettsége csak a legkiválóbb konyakok felhasználásával érhető el. Illata jól fejlett, fűszeres, tölgy-, érett gyümölcs-, és finom virágillatú, valamint az antik bőr illata is felfedezhető benne. Jól kiegyenlített, borsos és komplex ízzel rendelkezik. A Hennessy kizárólag a négy elsőrendű cru-ről (termővidék) származó eaux de vie-t, azaz borpárlatot használ, és az egyetlen cég, amely ellenőrzi és irányítja a teljes termelési folyamatot. Az Hennessy család nevéhez fűződik a csillag és az XO jelölések szisztémája is. (XO: 15-től 70 évig érlelt és 150 keverékből áll. Fontos megjegyezni még egyszer: a különböző Cognac-házaknál más-más érlelési időt takar(hat)nak a betűkombinációk).
Metaxa 7* díszdobozban 0,7:
7 éves érlelésû görög borpárlat. Az üveg formájának kialakítását az ókori görög kultúra ihlette. A Metaxa 7* üvege kecses, elegáns Amphora formájú. Három Attikán termõ szõlõfajtából (Savatiano, Sultania és Black Cornith) készül az a különleges bor, melyet lepárolnak. Az így nyert párlatot kézzel készített tölgyfa hordókban érlelik három és harminc év közötti idõtartamig (ez a készülõ Metaxa típusától függ), majd Limnos és Samos szigetérõl származó koros muskotályborokkal, kevés természetes karamellel és desztillált vízzel elegyítik. Ezt a keveréket gyógynövényeken és rózsaszirmon szûrik át, majd további legalább hat hónapig érlelik. Palackozás elõtt 48 órán keresztül -6 Celsius-fokos hõmérsékleten hûtik a folyadékot, majd újra átszûrik.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.