Vénusz étolaj 1L

600 Ft

A Vénusz márkanév immár fogalom, hisz Magyarországon már 1952 óta kapható.

Azóta már több millió magyar háziasszony használta és használja ma is, a főzés elengedhetetlen eszközeként. A Vénusz étolaj népszerűsége töretlen, használata anyáról leányra száll generációkon át. A márkanév írásmódja az elmúlt ötvenhét év során többször módosult: először Venus, majd Vénus, a nyolcvanas évektől pedig Vénusz szerepelt a címkén. Maga a címke is gyakran változott, de az alapvető grafikai elemek (a napraforgó és a zöld-sárga-barna, napraforgót idéző színvilág) többé-kevésbé mindvégig változatlanok maradtak.

A Vénusz kezdetekben parafa dugóval lezárt üvegpalackban, később PVC palackban került forgalomba, sőt, rövid ideig háromliteres "utántöltő" változatban is kapható volt. 1994-ben tért át a környezetet jobban kímélő PET palackra, valamint a kémiai finomításról a kíméletesebb fizikai finomításra. A Vénusz márka 1997 óta szabadalmi oltalom alatt áll, és 2001-ben megkapta a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.

A jól ismert és közkedvelt 1 literes, 5 literes és 10 literes kiszerelés mellett 2004 őszétől kapható a 2 literes kiszerelés, mely praktikus mérete és könnyű fogása miatt nagyon népszerű lett a vásárlók körében.

2006 májusától bevezetésre került a 10 literes Vénusz Mester változata, elsősorban a gasztronómiai felhasználók számára. 2007-ben egy innovációs újításnak köszönhetően a Bunge megalkotta a 3 literes Vénusz Konyhatündért, mely különleges habzásgátló tulajdonsággal bír.

A különböző termékek bevezetését 2008-ban a Vénusz teljes arculatváltása követte. Ettől az évtől egy vadonatúj palack és logó jellemezte a termékcsaládot. Természetesen ebben az évben sem maradhatott el egy újabb termékkülönlegesség, az év második felétől kapható a Vénusz Grill 1 literes kiszerelésben.

A Vénusz márkát a minőség, tradíció és családközpontúság jellemzi.
Ezt fejezik a márka szlogenje is. "Vénusz. Szeretet minden fogáshoz."

A Vénusz sokoldalú segítőtárs a konyhában, bármilyen étel elkészítéséhez ajánlott. Kiválóan alkalmas sütésre, főzésre, pácolásra, majonéz és különféle saláták elkészítésére. A többféle felhasználási lehetőséget szolgálják az utóbbi évek termék innovációi is.

A Vénusz Magyarországon az étolaj szinonimája, nem hiányozhat egy család étkezéséből sem.

Egység ár: 600 Ft/liter
Csomagolási egység: 3 db
Karton ár: 1800 Ft
Cikkszám: 85003 Kategória:

További információk

Kiszerelés