Vodka Imperial Fabergé Collection (Pearl) 0,7L

424 990 Ft

Vodka Imperial Fabergé Collection – Pearl 0,7L

III. Sándor cár udvari ékszerészére Peter Carl Fabergé-re emlékezve.
Orosz ultra prémium vodka, amely nem csak tisztaságával, sőt, elsősorban küllemével hódítja meg a felső (tíz)ezer vodka rajongóit.

Szentpétervár, a hajdani cári központ szomszédságában fekszik Európa legnagyobb édesvizű tava, a Ladoga. Ez a vízbázis az alapja a különös gonddal válogatott búzának és rozsnak, melyet a gyártáshoz használnak. A tökéletes tisztaság eléréséhez (amely alapkövetelmény a legkiválóbb vodkáknál) egy speciális, 12 lépcsős szűrési eljárást dolgoztak ki (nyírfa szén, kvarchomok, alga), melyet még egy ezüsttel impregnált aktív szenes szűrés követ.

Ennél azonban sokkal érdekesebb a csomagolás. Maga a „tojás” a közel másfél évszázados remekműveket idézi különleges zománcával, éppen úgy, mint Fabergé idejében. Belseje rejti a velencei kristály dekantert, hozzávaló 4 kristálypohárral. A tojás díszítő motívumai 24 karátos arannyal vannak futtatva, a tetőn trónoló arany sas a híres firenzei ékszerész Crafter munkája, aki már 30 éve a Vatikán egyik ékszerésze is. Körülbelül 100 darabot terveznek értékesíteni világszerte (évenként), így tekintettel arra, hogy a teljes kollekció 11 darabos, igen nehéz lesz összegyűjteni!
Hívjon, segítünk!

 

Egység ár: 607129 Ft/liter
Cikkszám: 95544 Kategória: Címkék: , ,

További információk

Kiszerelés