A Matrix Drops cseppek

Amint azt a bevezetőben felvázoltuk, fizikai testünk fölött álló, magasabb szintű dimenzióinkban megnyilvánuló negatív folyamatok káros hatásaival előbb-utóbb testünknek meg kell birkóznia. Sajnos, ha a kiváltó okot nem szüntetjük meg, a tünetek ideig-óráig elfedhetőek, de hosszú távon még a mellékhatások is tovább rontják állapotunkat. Amennyiben nem tudtuk megelőzni a bajt, lehetőség van arra, hogy visszatérjünk a káros tünetek előtti állapothoz. Ez a rendszer ebben nyújt segítséget.

Cél: az ember testmezőinek harmonizálása, a tökéletes – az isteni – visszaállítása.

Az emberi test 70-75%-a víz, így kézenfekvő, hogy az információk „vivőanyaga” is a víz.

A besugárzás köveken, kristályokon keresztül történik, amelyek jótékony hatása több ezer éves megfigyeléseken alapul. A testünket felépítő 108 elem és az elemekhez kapcsolt tulajdonságok információi végzik el testmezőink behangolását. Ez a rendszer teljesen ártalmatlan, mindenki számára elérhető és befogadható. Az hordozó anyag pedig stabilan megőrzi a ráhelyezett információkat. Ezek az információk pedig a 108 alaprezgést, azok oktávjait és variációit tartalmazzák.

A programozott vizek segítségével rendet, harmóniát teremthet magában (és maga körül) az ember.
Az új programok segítenek a tiszta energiáink növekedésében. Egyensúlyba hozzák a körülöttünk és bennünk lévő életerőt.

Pozitív rezgéseket, információkat sugároznak felénk, más szóval átimpregnálnak bennünket. Az érzéseink pozitív megnyugvásban részesülnek ilyenkor, minden ember vágyik erre az érzésre.

A Matrix Drops különlegessége, hogy nem tartalmaz semmilyen ártalmas fizikai, vagy kémiai anyagot. Csupán a legtisztább kövek természetes erőterein keresztül átsugárzott, tiszta, és jól megválasztott információkat. A víz az energia-mezőkön keresztül befogadja a környezetébe gondosan elhelyezett, kristályok által közvetített elemi információkat.

A Matrix Drops – Carl Gusztáv Jung szavaival élve – a kollektív tudattalanra is képes hatást gyakorolni. Megkeresi a gyökereket, az időt, ahol a torzulás megtörtént, és onnan próbálja a programot kijavítani.


Néhány szóban összefoglalva:
Drágakövek és féldrágakövek információinak kristályokkal vízbe sugárzott holografikus Fourrier-függvénye, mely az emberi testmezőket harmonizálja.
Amennyiben más oldalról közelítem meg, Werner Karl Heisenberg Nobel-díjas német fizikus (a kvantummechanika egyik megalapítója) szavaira gondolok: ” az első korty a természet serlegéből ateizmushoz vezet, de a serleg alján, ott találjuk az Istent”. A serlegben, de azt is mondhatjuk, a Kehelyben, amelyben az emberek ezer éven át azt hitték, Krisztus Vére van, egy olyan Ősi Tudásra bukkanhatunk, amelyet, ha használunk, újra az Aranykort teremthetjük meg. Ez 2012. december 21. üzenete. Aki szeretné, hogy vége legyen egy olyan világnak, amely az emberiség kevesebb, mint 1%-nak termeli a profitot a 99% rovására, tartson velünk!

További információ:
06306231189
Munkácsi Mónika