Növényvédelem a Mátrix Drops cseppekkel

TÖRŐDÉSRE, VÉDELEMRE A KERTNEK IS SZÜKSÉGE VAN

A világon szinte minden természetrajongó nehezményezi, hogy a növényvédő szerek kijutnak a természetbe, bekerülnek az ökorendszerekbe, a természetes vizekbe, az ivóvízbe, illetve az élelmiszerekbe. Mindezek nagyon komoly kockázatot jelentenek az emberek és más élőlények egészsége szempontjából. Az élelmiszertermeléskor pedig halaszthatatlanul tovább kell csökkentenünk a függőségünket a kemikáliáktól.

Mi több évtizedes kutatómunka gyümölcseként ajándékozzuk meg az érdeklődőket egy új termékcsaláddal, amely az emberek és az állatok, érzelmi- és lelki gondjainak megoldásában kivételesen szép eredményeket hozott az elmúlt évek során.

A természet csodáit alkotó növények, tiszta elemi valójának sérülései következtében – savas esők, talajban történő nyomelem megkötődések, a műtrágyázások, a kertészkedés iparosodás felé történő elmozdulása… -, egyre fogékonyabbá válnak a növények a betegségekre, gombákra, kártevőkre.

A növényeket védő energia burok (aura) meggyengülése biotenzorral mérhető. Matrix Dropskészítményeinkkel a növényeket képesek vagyunk olyan érzelmi egyensúlyba hozni, hogy azok energia burka többszörösére nő.

A Matrix Drops készítményt tiszta vízhez adjuk nagy hígításban, majd ezzel a tiszta, mérgek és vegyszerek nélküli elixírrel permetezzük be a növényeket.

Ismeretes, hogy a gombák és egyéb kártevők főként ott jelennek meg, ahol érzékelik a növények valamilyen gyengeségét. Lehet ez nyomelem, ásványi elem vagy akár érzelemhiány is a környezetben. Különböző információkat tartalmazó Matrix Drops készítményeket dolgoztunk ki a tavaszi és az őszi lemosó permetezéshez.

A tavaszi fagyok idején lehetséges megnövelni a növények belső, melegítő erejét, valamint a nyári hőgutára előre fel lehet készíteni őket. Egyéb más megelőzésre: aszály, belvizek esetén, virágkötés hatékonyságának növelése, kártevők elriasztása és a növények megerősítése, hogy a gombákkal szemben ellenállóbbak legyenek.

A talajban, a műtrágyák alkalmazása következtében megkötött nyomelemek felszabadítása, külön kihívást jelentett. A kertekben közkedvelt pázsitok energiaszintjének megemelése sem kerülte el a figyelmünket.  Az általunk kifejlesztett új kvintesszenciáknak köszönhetően a növények megerősödnek, visszanyerik életkedvüket.  Ez persze nemcsak a növényeknek okoz nagy örömet, hanem a természetrajongóknak, kertészeknek szintén.

A gyermekek és a kifinomult érzékenységgel megáldott emberek sok esetben szabad szemmel látják, esetleg kézzel érzékelik, míg mások biotenzorral mérik a növényeik auranövekedését.

A kertekben, udvarokban és az ültetvényeken érezhető a növények energiaburkainak simogató közelsége. Ezeken a helyeken megnyugszanak a háziállatok, odasereglenek a környék madarai. Otthonaikba hazatérő házigazdák és a családtagjaik pedig olyan érzésekről számolnak be, mintha növényeik egy súlyt vennének le róluk.

Nem kell sokáig várni, már az első évben jelentős változásokat tapasztalhatunk kertünkben. Néhol a szomszéd kertek, vagy a környező területek súlyos kártevő fertőzöttsége miatt még esetenként felüthetik fejüket betolakodók. Azonban még ilyen helyeken is két-három év leforgását követően, olyan erőre tesznek szert szeretett növényeink, hogy többé már nem lesznek képesek kárt tenni bennük a paraziták.

Kísérleti gazdaságainkban csodás változásokról számolnak be Matrix Drops készítményeket alkalmazók.

Néhányat megemlítve:

A négy-ötéves gyermekek maguk kérik, hogy részt vehessenek a permetezésben. Ők szinte ösztönösen élvezik a fák és a fű hálás simogatását.

A hónapos retek leveleit sok helyen levélbolha lyukasztotta ki, ám a permetezést követően a lyukak eltűntek, és a levelek képesek voltak gyorsan korrigálni sérüléseiket.

Fiatal, két-három éves meggy- és cseresznyecsemeték borultak virágba és minden virág csodálatosan megkötött és gyümölcsöt hozott. Mindebbe a fiatal csemeték nemhogy nem fáradtak bele, hanem még nagy lombkoronát is növeltek – eddigi kertészeti ismereteket meghaladó iramban.

Tűzhalált halt körtefa ágai hajtottak ki, és hajtásaik megerősödve mérhetetlen sok termést hoztak.

Ajándékozzanak meg bennünket az eredményeikkel, hogy a felsorolást az Önök által megtapasztaltakkal folytathassuk.

Kívánunk Önöknek sok sikert és örömet a növényeik szolgálatában!

A dicséret elsősorban mindig azokat a gazdákat illeti, akik jó szándékkal és pozitív elképzelésekkel tervezik a jövőt, ami nem nélkülözheti a csodálatos és egészséges növénykultúrát sem. A Matrix Drops ebben a holografikus elképzelésben kíván segítséget nyújtani, sajátos és egyedülálló módon. 

Az alább felsorolt Matrix Drops készítmények többnyire komplex információkat hordozó termékek.

A kutatómunkát nem hagyjuk abba, különleges és újszerű problémák esetén igyekszünk kéréseiket megvizsgálva, új termékekkel gazdagítani a növények védelmében kifejlesztett Matrix Drops termékcsaládot.

Matrix Drops készítmények a növények és méhek szolgálatában:

2001 MD Talajsegítő és auraerősítő – valamennyi Matrix Drops készítménnyel javaslat együtt alkalmazni
2002 MD Kártevők elriasztása – energianöveléssel – hetente
2003 MD Kártevők elriasztása – energianöveléssel – havonta egyszer
2004 MD Gombás fertőzések esetén és megelőzésre egyaránt – hetente
2005 MD Gombás fertőzések esetén és megelőzésre egyaránt – havonta egyszer
2006 MD Növények növekedési gondja esetén – hetente
2007 MD Növények növekedési gondja esetén – havonta egyszer
2008 MD Sérülések esetén – az esetek súlyosságától függően
2009 MD Nagy napsütés, hőguta veszélye esetén
2010 MD Tavaszi fagyok, hidegfront betörés előtt
2011 MD Sok eső, belvíz, túllocsolás miatt, vízben álló növények megsegítésére – hetente
2012 MD Bánatszer – gazda távolléte esetén hetente (elsősorban a szobanövények sínylik meg a tulajdonosok távollétét)
2013 MD Téli – tavaszi lemosóként
2015 MD Virágkötés elősegítésére
2016 MD Hársfákra hetente
2017 MD Kaktuszokra hetente
2018 MD Fűre hetente
2019 MD Méheknél lehetőség szerint naponta – eleinte hígítatlan állapotban, majd később hígítva alkalmazható
2020 MD Méheknél havonta egyszer – lehetőség szerint eleinte hígítatlan állapotban, majd később hígítva alkalmazható
Dózis: A hetente jelzett MD szükség esetén naponta is alkalmazható.
A Matrix Drops készítményeket nem lehet túladagolni!

Javaslat:

Különös figyelemmel kell lenni, a permetezőeszköz és a permetezővíz tisztaságára! Lehetőség szerint használjunk új permetezőt, melyben még nem volt vegyszer, illtve javasolt esővízzel dolgozni!
A permetezővíz mennyiségek növekedésével, jelentősen csökken – arányosan – a szükséges MD mennyisége.
1l vízhez 15ml (kb. 1/3 üvegnyi mennyiség) MD
10l vízhez 50ml (1 üvegnyi mennyiség) MD
100l vízhez 150ml (3 üvegnyi mennyiség) MD
1000l vízhez 750ml MD
2000l ízhez 1500ml (másfél liternyi mennyiség) MD