Üdvözöljük a Matrix Drops világában!

MINDEN AMI ÉRZÉKELHETŐ, AZ A VALÓSÁGNAK CSAK PARÁNYI RÉSZE

A mindennapi élet számos megpróbáltatást tartogat az emberek számára. Folyamatosan érnek olyan hatások, amelyek egészségünket károsítják: nemcsak a stressz, a káros környezeti ártalmak, hanem olyan problémák, amelyek próbára teszik érzéseinket, kapcsolatainkat, lelkiismeretünket. Ezek miatt, a fizikai (azaz anyagi) testünk fölött álló finomabb rezgéseink minduntalan sérülnek, és ezek a negatív hatások a fizikai testünkön vetülnek le, valamilyen káros elváltozás formájában. A legtöbb testi probléma előzménye energetikai, érzelmi, kapcsolati, lelki, szellemi, gondolati sérülésre, túlterhelésre vezethető vissza.

  • Szeretné magát jobban érezni a bőrében?
  • Gyakran fáradtnak, levertnek, gondterheltnek érzi magát?
  • Lelki, kapcsolati, energetikai problémái vannak?
  • Szeretne változtatni, de nem tud?
  • Egy forradalmian új találmánnyal segíthetünk!
  • Nem gyógyszer, nem gyógyhatású készítmény.
  • Nem gyógyítunk, nem hitegetünk.

Megoldást kínálunk, de csak akkor, ha Ön is szeretné!

Ezekre a problémákra jelenthetnek megoldást a Matrix Drops készítmények.

Matrix Drops segít az embereknek megtalálni a saját, helyes gondolataikat, s így könnyebben kerülhetnek jó tudatállapotba. A láthatatlan mezőinkben keletkezett disszonancia súlyosságát a fizikai testünkben bekövetkezett zavarok mértéke jelzi. Amikor az ember információs mátrixában probléma keletkezik, az már jóval a fizikai testben történő megjelenés előtt érzékelhető. A láthatatlan energiamezőink többször megpróbálkoznak a harmonizációval, ám ha nem járnak sikerrel, egy idő után a tünetek kivetülhetnek a fizikai testre.

Sokan nem tudják elfogadni azokat a dolgokat, amik eltérnek a környezetükben megszokottaktól. Még többen vannak, akik vágynak a változásra, de nem tesznek érte semmit. Ezek az emberek kívülről várják a segítséget, mert maguk képtelenek tenni érte. Rajtuk mi sem tudunk segíteni. Minden emberből csak az hívható elő, ami valójában – ha lappangva is – benne él. A Matrix Drops által tehát megszabadulhatunk belső viszályainktól és szenvedéseinktől.

De miként bánjunk ezekkel az elkerülhetetlennek tűnő negatív érzelmekkel?

Létezik megoldás, mely a bolygónk minden emberénél alkalmazható, amelyet mindenki megérthet és megtapasztalhat. Nem olyan dolgok ezek, amikről meggyőzhetőek az emberek, hanem amiről saját maguk győződhetnek meg. Egyszerű dolog, amit bárki megérthet és megtapasztalhat.

Elmúltak azok az idők, amikor csak azt hittük el, amit láttunk. Manapság egyre jobban tudatosul bennünk a lélek fontossága. Az érzelmeink, gondolataink végtelen mezejét sem látjuk, de ezek irányítják és határozzák meg életünk nagy részét. Ki más adhatná vissza lelkünk, testünk erejét, ha nem mi magunk, azzal, hogy tudatosan megváltoztatjuk érzéseinket, gondolatainkat, s ezzel segítjük lelkünk tisztulását.

Matrix Drops érzelmet vagy szenvedélyt nem képes helyettesíteni, de segítséget nyújt abban, hogy használója merjen változtatni azon, amire a lelke mélyén vágyakozik. A Matrix Drops továbblendíti a sorsot, hiszen teljes élet nincs boldogság nélkül!

“…A legtöbb emberen akkor lesz úrrá a pánik, amikor már manifesztálódott problémája van. Egy megemelkedett tudatállapotú ember előre gondolkodik, és be sem megy abba a zsákutcába, amiből olyan sokan rémülten próbálnak kijutni. Tehát fontos tudatni az emberekkel, hogy van több módszer is, amivel a testi, lelki harmóniájuk megőrizhető. Ennek felbecsülhetetlen következménye, hogy a szervezetünkben már meg sem jelenhetnek a zavart keltő tényezők.

Ahol már bekövetkezett a torzulás, ott úgy hangoljuk vissza a szervezetet a természetes anyagaink rezgéseivel, információival, mint a zongorahangoló a húrokat.”

(forrás: Kovács-Magyar András)