Rendezvények kiszolgálása

ESKÜVŐKRE, PARTYKRA, BULIKRA, RENDEZVÉNYEKRE ITALOK KISZÁLLÍTÁSÁT VÁLLALJUK, A MENNYISÉGEK REÁLIS FELMÉRÉSÉBEN SEGÍTÜNK. 

Visszavásárlási garancia:

A kiszállított áru maximum 50%-át, teljes áron visszavásároljuk. A garancia csak bontatlan és sértetlen termékekre vonatkozik.Fontos a címke és a zárjegy sértetlensége. Főleg rendezvényekkor ügyeljenek erre, mert a vendéglátók sokszor jeges vízben hűtik le az italokat! Azokat a termékeket, amelyeket gyűjtőcsomagolásban árusítunk, csak így tudunk visszavenni. Pl.: 10 rekesz, azaz 200 üveg sör rendelése esetén, ha megmarad 86 üveg, csak 80 (4×20) üveget tudunk visszavenni.

FONTOS VÁLTOZÁS 2022-től: Az elmúlt 17év kedvezőtlen tapasztalatai és a törvény által életbe léptetett nyomon követhetőség miatt, kizárólag szavatossági idővel nem rendelkező termékekre érvényes a visszavásárlás, tehát sörökre, ásványvizekre, üdítőitalokra nem.

Egyéb kikötések:

Amennyiben a visszavásárolt áru értéke nem éri el a 30 000.-ft-ot, -illetve csak göngyölegről van szó-a visszaszállítás költsége 2000.-ft a vásárlás menüpontban található “kiszállítási körzetekből” (egyéb esetekben egyéni kalkuláció szükséges). Ez természetesen a saját eszközzel visszaszállított termékekre és a következő vásárlás alkalmával elhozott göngyölegre nem vonatkozik.

A visszaszállított árunak megfelelő szavatossági idővel kell rendelkeznie (ez termékenként változó, erről az Italdepo egyoldalúan rendelkezik).

Kizárólag azok a vevők vehetik igénybe a visszavásárlást, akik a rendelés leadásakor jelzik, hogy igénybe kívánják venni ezt a szolgáltatást és a részletekről pontos tájékoztatást kérnek!

Irodaházak, közületek italellátását vállaljuk.

Bővebb információ a vásárlási és kiszállítási feltételekben található. Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba munkatársunkkal az alábbi elérhetőségeken:

Tel/fax: 06-1/281-00-15
             06-30/ 9417-385
           

vagy az info@italdepo e-mail címen.