Matrix Drops Kozmetikumok

FAKTOR NÉLKÜLI NAPVÉDŐ MATRIX DROPS KOZMETIKUMAINK ÉS ANTI – AGING KVANTUMFIZIKAI KÉSZÍTMÉNYEINK

Bemutatjuk a forradalmian új Matrix Drops Cosmetics anti-aging termékcsaládot. Teljes dimenzióváltás a bőrápolásban.

A 21. század evolúciós mérföldkövei a szépségápolásban:

2003: Neumann és Zimmermann Nobel-díjban részesül az elektropoláció elméletének felfedezéséért, amelynek hatásmechanizmusára épül többek között a tű nélküli mezoterápia is.

2009: Nobel-díjjal jutalmazzák Elizabeth H. Blackburn-t és Carol W. Greider-t az öregedéssel járó enzim kutatásáért. Kutatásuknak köszönhetően ma már ismerjük, hogy hogyan védik a telomérek a kromoszómákat és a telomeráz enzim szerepét a sejt szaporodásban.

2012: A Matrix Drops Cosmetics betör a szépségiparba, amelynek köszönhetően megvalósul a tökéletes bőrápolás: a kozmetikumok mind az anyagi, mind a hullám természetét kiszolgálják a bőrnek, vagyis a Matrix Drops kozmetikumokban a bőrt tápláló hatóanyagok és információi is megtalálhatók egyszerre!

Kinyílt egy új kapu a kozmetikumok világában a kvantumfizikai felismeréseinknek köszönhetően: Forradalmian új külső-belső szépülés!

•   Az első olyan termék, amely rezgésekkel védi a bőrt a nap ellen.
•   A kozmetikában eddig nem ismert gyorsasággal járó, hihetetlenül látványos eredmények.
•   Teljesen egyedi koncepcióra épülő külső-belső anti-aging.
•   Drága- és féldrágakövek, valamint ásványok rezgéseivel impregnált hatóanyagok, természetes összetevők.
•   Az új technológia a bevitt információkon keresztül helyreállítja a bőr optimális egyensúlyát.
•   Tökéletes harmóniára hangolja a bőr szerkezetét.
•   A kvantumfizika csodája és az alkimisták titka egy kozmetikai termékcsaládban ötvözve.

A Kozmetikumok fő alkotóelemei, a Matrix cseppek

A Matrix cseppek tartalmazzák a világmindenség rezgéseit és információit.

Több éves kutatómunka eredményeképpen sikerült ezeket az információkat vízbe és más folyadékokba átvinni és rögzíteni. A tárolt információkat, nem csupán elemi valóságukban, hanem irányítottan, más elemekkel összekapcsolva alkottuk meg. Így jutottunk el az emberi ”hét mezőt” (fizikai, energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek, szellem test) korrigáló Matrix cseppekhez.

A Templomos Lovagrend által őrzött alkímia ennek a titkait tárja fel, ami napjainkban is felbecsülhetetlen kincs a számunkra. Az alkimisták szellemi tudásának köszönhetően, a kövekben és ásványokban lévő energiák, erők is felszabadíthatóak és megsokszorozhatóak. Ezt az értékes tudást a kvantumfizika segítségével sikerült világszínvonalra emelni. A Matrix Drops energiapotenciáljával hatalmat gyakorol a látható és láthatatlan világainkra.

A Matrix Drops a finomtestek harmonizációjával, a viselkedési formákra is hat.

A Matrix Drops célja: úgy éljük meg az életünket, hogy jól essen élni!

Mindenki, aki bízik a természet erejében, próbálja ki a Matrix Drops komputer egyénre szabott ajánlatát, Matrix Dropszaink valamelyikét. Keresse meg a neki szóló üzeneteket, melyek a Matrix cseppekbe vannak bekódolva. Válassza ki a kínálatunkból, mit szeretne visszarendezni, védeni a lelki-, szellemi-, fizikai állapotában.

A Matrix Drops Cosmetics egyik legfontosabb összetevője: a hyaluronsav!

Az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve visszajuttatása a szervezetbe. Az új, eddig nem ismert kvantumfizikai termékünk nagy mennyiségű hyaluronsavat képes visszajuttatni a bőrbe és belső szerveinkbe egyaránt.

Matrix Drops Cosmetics: forradalmian új külső-belső szépülés

A bőr is, mint minden anyag rendelkezik anyagi és hullám természettel.

A tökéletes bőrápolás úgy valósulhat meg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a bőr mindkét természetét ki kell szolgálni, ezért a Matrix Drops kozmetikumokban a bőrt tápláló hatóanyagok és azok információi is megtalálhatók egyszerre.

Külső-belső szépülés:

 • A bőr tükrözi belső állapotunkat.
 • A tökéletes bőrhöz komplex megoldásra van szükség.
 • A Matrix cseppeknek köszönhetően tökéletesen megvalósul a külső-belső szépülés.
 • A Matrix cseppek és kozmetikumok felerősítik egymás hatását.
 • Jelentős auranövekedés tapasztalható.

Matrix Drops anti-aging program

A Matrix Drops anti-aging program egy belső építő folyamatokat támogató és a bőrt ért külső káros hatások elleni védelmet nyújtó bőrápolási program.

A kozmetikában nagy kihívást jelent a hatóanyagok bejuttatása a bőrbe. A Matrix Drops kozmetikumokban a bőr szerkezetét támogató rezgések akadálytalanul jutnak a mélyebb rétegekbe, így a hatás 100%os!

 • A 21. század a tudatos bőrápolás ideje.
 • A tökéletes anti-aging csak külső-belső ápolással valósulhat meg, hiszen a szervezetünk táplálja a bőrünket és a bőrünk védi a szervezetünket.
 • A bőr a legnagyobb felületű szervünk.
 • Ápolása rendkívül fontos, hiszen a bőr egy egészségügyi védővonal és egyben tükör a külvilágnak a belsőnkről.
 • Amellett, hogy fontos belülről szépíteni, a bőr működésének támogatására szintén figyelmet kell fordítanunk, mert nagyon sok káros hatás éri.
 • Tökéletes eredményt a szépségápolásban is csak holisztikus szemlélettel lehet elérni.

A megoldás a Matrix Drops anti-aging program!

Dimenzióváltás a kozmetikában – további pillérek:

Teljesen egyedülálló, 100%-os hatóanyag bejuttatás a bőrbe.

A kozmetikában nagy kihívást jelent a hatóanyagok bejuttatása a bőrbe. A Matrix Drops kozmetikumokban a bőr szerkezetét támogató rezgések akadálytalanul jutnak a mélyebb rétegekbe, így a hatás 100%-os.

Kizárólag a Matrix Drops kozmetikumok által nyújtott dupla hatás!

Az egészséges bőrhöz nélkülözhetetlen információkat segíti helyreállítani a kozmetikumokba épített hologramok. Így dupla hatást érünk el: hatóanyagokkal hatunk az anyag szintjén, a rezgésekkel pedig a hullámok szintjén. A szervezetünk működésében jelentkező problémák hatására az ideális rezgésszámok megváltoznak, s azok anyagi szinten is megnyilvánulhatnak az egyes betegségekben, a bőr esetében a bőrhibákban, valamint a bőr elváltozásaiban. Ezt az összezavart rezgésstruktúrát segít helyreállítani ezen kozmetikumok napi szintű használata.

A világon elsőként a termékekben a bőrre gyakorolt hatásuk szerint rezgéskombinációk vannak. Ezek a rezgéskombinációk segítik a bőr optimális szerkezetének visszaállítását és fokozzák az anyagi szinten bevitt hatóanyagok erejét.

                                                        (forrás: matrixdrops.com)