Térharmonizációs elektroszmog védelem

KIKERÜLHETETLEN, DE VAN MÓD A VÉDEKEZÉSRE

Az elekroszmog az elektromos készülékek által kibocsájtott elekromágneses sugárzások összessége.

Ezek nélkül a készülékek (mobiltelefon, laptop, TV, WIFI stb.) nélkül az életünk szinte elképzelhetetlen és ha vállalnánk is, hogy lemondunk a technika vívmányairól, hatásukat kiküszöbölni nem lehet. Igény keletkezett tehát olyan eszközre, mely hatékony védelmet nyújt az elektromágneses sugárzások ellen!

Térharmonizációs MM protektorral és a 869-es számú Matrix Drops készítményünkkel a szervezetünk terei ismét harmonizálódhatnak, és gondtalan élvezőivé válhatunk korszerű technikai berendezéseinknek.

Nagysága egy ötforintoshoz közeli, öntapadós kivitelű, tehát a telefon hátuljára célszerű ragasztani. Radiesztéziában kicsit is jártas személyek könnyedén meg tudják mérni, hogy felhelyezés után néhány perccel a jellemzően 60-80 cm-es erőteret (mely a telefon körül mérhető) a nullához közeli értékre állítja. Innentől kezdve, nem hit, hanem józan ész kérdése. A webshop-ban mindhárom termék megvásárolható.

Nem szeretnénk állást foglalni arról, mekkora a veszély, de az biztos, hogy mi, az Italdepo tulajdonosai használjuk ezeket az eszközöket. Úgy látjuk, egyre több ember válik tudatossá, szakítva az évtizedes beidegződésekkel, miszerint az orvos, a lelkész, a közgazdász stb. megmondja, mit tegyünk, hogyan éljünk, és inkább saját felelős döntései nyomán éli az életét.

Az MM Protektor elektroszmog védelme hatásosan csillapítja a következő sugárzásokat: 
– Alacsonyfrekvenciájú mágneses terek
– Magas frekvenciájú elektromágneses mezők (RF)
– Elektromos mezők (LF)
– A készülékek minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek az Andrológiai Egészségügyi Kutató és Szolgáltató KFT. által.

Térharmonizációs elektroszmog védelem mobiltelefonra

Érme méretű, öntapadós, így a telefon hátuljára felragasztható. Hatékonyan blokkolja a mobil által kibocsájtott elektroszmogot.

14990 Ft


Térharmonizációs elektroszmog személyi védelem 

Méreténél fogva kényelmesen magunkkal vihetjük zsebben, táskában. Az auraburkunkat hatékonyan védi.

28990 Ft


Térharmonizációs elektroszmog jármű/helyiség védelem 

Egy autót, illetve egy kisebb szobát véd. Hálószobába kifejezetten ajánlott!

75990 Ft