Egy kis kvantumfizika

MI IS AZ ANYAG: RÉSZECSKE VAGY HULLÁM?

Valamennyi manifesztálódott anyag, a benne hordozott információján keresztül, hozta létre saját létezési formáját.

Minden földi létező közül az ember a legfejlettebb, aki a legtöbb elemet képes irányítani, szabályozni, összehangolni önmagában.

Az embert alkotó elemek száma mintegy száznyolcra tehető. Valamennyii elem tartalmaz egy – csak rá jellemző – üzenetet és a bennük lévő információkat koordinálja az ember csodálatos lénye, szelleme. Az emberi lény – „hét testében” – fizikai-, energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek- és szellemtestében zavarok léphetnek fel. Mindezek eredhetnek belső, illetve külső hatásokból. A gondolatalakzatok létező energiaformák, vagyis a valóságot ténylegesen formálni képes erők. Az életben vannak problémák, nehézségek, elakadások, krízisek, melyek akár a láthatatlan világainkban is keletkezhetnek, és végül levetülhetnek fizikai testünkre. A mezők harmonizálásával az akadályok megszűnnek, és mind a hét test ismét harmóniában működhet.

Ma már minden tudomány elismeri, hogy gondjaink egyik fő oka, a boldogtalan és stresszel teli élet. A test megfélemlítésének határvonala a fizikai szenvedés. Azon túl az ember már a lélekbe menekül és avatatlan személyek számára elérhetetlenné válik. Mivel az élőlények láthatatlan világaiban és az energiamezőiben történt zavarok egy idő után levetülnek a testre, látható, fogható, mérhető eltéréseket hozhatnak létre. Előfordul, hogy a mezők zavara már évekkel, hónapokkal a test jelzései előtt kimutatható és koordinálható.