Unicum Szilva 0,1 zsebpalack

1 790 Ft

Unicum Szilva 0,5

Magyarország elsõ bitter mesterkurzusán Zwack Sándor mutatta be a Zwack Unicum legújabb termékét, az Unicum Szilvát. Az italkülönlegesség igazi világújdonság, ugyanis ez az elsõ olyan gyógynövénylikõr, melyet gyümölcságyon pihentettek.

 

A mesterkurzus egy igazi premierrel zárult: Zwack Sándor leleplezte az Unicum Szilva nevû új Zwack terméket. Zwack Sándor 2008-ban vette át édesapjától, Zwack Pétertõl a stafétabotot, fõ tevékenységi köre a vállalaton belül az Unicum gyártására, az ital elõállításához szükséges gyógynövények kiválasztására irányul. „Az Unicum Szilva hagyomány és innováció egy palackban. Az Unicum Szilva is több mint 40 válogatott gyógynövény párlatából és kivonatából készül, aszaltszilva-ágyon pihentettük, majd 6 hónapig tölgyfahordóban érleltük.” – mondta Zwack Sándor az exkluzív bemutatón. Az italújdonság csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógynövény kivonatából és párlatából készül. Az Unicum Szilva egyedi ízét a kiváló adottságú, hazai aszalt szilva adja. A kitûnõ minõség elérése érdekében a friss szilvát kíméletesen szárítják, így õrzi meg a gyümölcs zamatát.

 

Az itallal a Zwack Unicum azokat szeretné megszólítani, akik próbálták már az Unicumot, de jellegzetes, gyógynövényes-kesernyés íze miatt mégsem zárták a szívükbe, és azokat, akik még egyáltalán nem kóstolták az Unicumot, de szeretik a különlegességeket. „Az Unicum Szilvára a családom, a munkatársaim, mindannyian büszkék vagyunk, és remélem, fogyasztóinknak is tetszeni fog. Fogyasszák mértékkel, és örömmel!” – fogalmazott Zwack Sándor a kóstolóval egybekötött bemutató végén.

 

A selymes íz ellenére „a most bemutatott Unicum Szilva célközönségeként nem elsõsorban nõkre gondoltunk, hanem azokra, akik a keserûsége miatt utasítják el az Unicumot. Azért a szilvára esett a választásunk, mert évekkel ezelõtt volt egy promóciós rendezvényünk, amelyen az Unicum mellé mindenki kapott egy aszalt szilvát. Valaki belemártogatta az italba, más az Unicum felhajtása után harapott rá – óriási sikere volt. Ez adta az ötletet. A tölgyfa hordós érleléssel a szilva harmonizált a legjobban az Unicummal” – mesélte az új ital ötletének születésérõl Zwack Sándor.

Egység ár: 17900 Ft/liter
Cikkszám: 56111 Kategória:

További információk

Kiszerelés