Ave/Cívis szénsavmentes ásványvíz 0,5

85 Ft

Sokan tudják, hogy a Föld felszínének több, mint 2/3-át víz borítja, ám arra kevesen gondolnak, hogy a földkéreg alatt is találhatók vízkészletek.

Hazánk különleges adottsága, hogy nagy földalatti vízkészlete van. A napsugárzás hatására folyóink, tavaink felületéről elpárolog a víz, majd a magasban lehűl, s csapadék formájában visszahull a talajra, ahol beszívódik.

Az ásványvizek több száz, de akár millió évig is a földfelszín alatt, a talaj mélyebb rétegeiben maradnak magukba szívva környezetükből az emberi szervezet számára is értékes ásványi anyagokat.

A víz feltör a felszínre forrásként, vagy fúrt kutakon keresztül kitermelik és palackozzák. Mint a legtöbb ásványvíz, így az AVE ásványvíz is a földalatti, szennyeződésektől mentes, ember által nem érintett vízrétegekből származik.

Az AVE hazai ásványvíz. Debrecenben termelik és palackozzák a víznyerő helyen, hogy megőrizzék ásványanyag-tartalmát és tisztaságát. Minőségét folyamatosan ellenőrzik, kedvező ásványanyag-összetétele, kiemelkedő szomjoltó hatása miatt egyre többen kedvelik.

Az AVE természetes ásványvíz, melybe kizárólag széndioxidot adagolunk a szénsavas hatás elérésének érdekében. A frissitő élményt nyújtó AVE ásványvíz citromos változatát természetes citromaromával ízesítjük.

 

 

 

Ásványianyag tartalom :

 

Hidrogénkarbonát: 397,00 mg/l
Kalcium: 60,00 mg/l
Nátrium: 34,00 mg/l
Magnézium: 21,40 mg/l
Kálium: 2,30 mg/l
Összes ásványianyag tartalom: 521,00 mg/l

Egység ár: 170 Ft/liter
Csomagolási egység: 12 db
Karton ár: 1020 Ft
Cikkszám: 40005 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés