Dr. Steinberger 5 napos fitness kúra méregtelenítéshez 5×0,75L

7 190 Ft

A csomag tartalma:
1 üveg Zöldbúzafû koktél (bio) >>>
1 üveg Zöldséglé (bio) >>>
1 üveg Ananászlé >>>
1 üveg Céklalé (bio) >>>
1 üveg Sárgarépalé (bio) >>>

A levek fogyasztásának ajánlott sorrendje megegyezik a fent felsoroltakkal.
Tárolási javaslat : Felbontás után hûtõben max. 5 napig
A Dr. Steinberger Fitness program az ötnapos méregtelenítõ kúrához kínál gyengéd segítséget.  Finom, hatékony, eredményes.
A kúra Dr. Steinberger-féle tartósítószer és színezék nélküli zöldség- és gyümölcslevekbõl és rozsos kenyérbõl áll, illetve nagyon fontos emellett naponta 3 liter víz elfogyasztása.

Ajándéknak is kitûnõ!

Napi elosztás az ötnapos méregtelenítõ kúrához:
Reggeli:
1,5dl Dr.Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér
Tízórai:
1,5dl Dr.Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér
Ebéd:
1,5dl Dr.Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér
Uzsonna:
1,5dl Dr.Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér
Vacsora:
1,5dl Dr.Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér

 

Nagyon fontos!
A méregtelenítõ kúra folyamán naponta 3 l víz elfogyasztása javasolt!

 


A Dr.Steinberger kúrához az Alcalinia PH8,8  természetes forrásvizet ajánljuk!  >>>

A méregtelenítésrõl:

A méregtelenítésrõl napjainkban egyre többet hallani és olvasni – nem ok nélkül. A méregtelenítés az a folyamat, amikor a szervezetünket a kívülrõl bekerült káros anyagoktól szabadítjuk meg. Ezek a mérgek (más néven salakanyagok vagy toxinok) nemcsak a táplálkozással, hanem az ivóvízzel, a levegõvel, a gyógyszerekkel és a növényvédõ szerekkel egyaránt bekerülnek, melyek ha nem tudnak kiürülni, a szervezetben felhalmozódva számos betegség kiváltói lehetnek. Gyakran mindaddig nem veszünk tudomást a méreganyagok lerakódásának folyamatáról, míg azok valamilyen betegség formájában nem jelentkeznek.

Méregtelenítésre mindenkinek, betegnek és egészségesnek egyaránt szüksége van: egyrészt minden krónikus betegség kezelésének az alapja, másrészt az egészségmegõrzés eszköze (prevenció).

Hippokratész találóan fogalmazott, amikor azt mondta:“A halál a belekben lakozik”.

A böjt a legtermészetesebb és a legegészségesebb fogyókúra, mert a test önállóan bontja le és távolítja el a felesleget. Ahogy tisztul a test, egyre szebbé válik a bõr, rugalmasabbá a kötõszövet, és könnyebbé a mozgás. Ez a kúra kiválóan alkalmas a testi és szellemi teljesítõképesség fokozására. A léböjt egyik legfontosabb elõnye, hogy tehermentesíti a szervezetet. A szervezetünknek ilyenkor nem kell darabolnia (akármennyire is megrágjuk a táplálékot az még darabos marad), zsírt és fehérjét emésztenie. A levek könnyen áthaladnak a szervezeten, és viszik magukkal a salakanyagokat is. Elõnye még továbbá, hogy a szervezet dolga megkönnyül és nem az emésztésre kell fordítania az energiáit, hanem a regenerálódásra, illetve öngyógyításra.

Akik már böjtöltek, tudják, hogy a léböjt az egész szervezetre hatással van. A salaktalanítás eredményei hamar megmutatkoznak. A léböjtkúra méregtelenítõ hatásának köszönhetõen az anyagcsere folyamatok javulnak, a túlsúly csökken, a bõr feszesebb és tisztább lesz, a haj fényesebb, a szem csillogóbb. A kúra önfegyelemre szoktat, magabiztosabbá tesz, javítja a testi és szellemi erõnlétet.

Egy jó méregtelenítés után hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcseréje, erõsebb az immunrendszere és javulni fognak szervezetének regenerációs folyamatai is.
A szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkbõl, rovarirtókkal kezelt növényeinkbõl, klórozott ivóvizünkbõl, a szennyezett levegõbõl, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkbõl.

Ezek a méreganyagok rendkívüli mértékben megnehezítik szervezetünk mûködését. Testünk azonban képes a megtisztulásra, különösen, ha ebben a segítségére sietünk…

 


Egység ár: 1917 Ft/liter
Cikkszám: 00032 Kategória: Címkék: ,

További információk

Kiszerelés