További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
7 350 Ft
Simple Quintessence: az erõ velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkák a Panyolai kínálatában. Nos, a pálinkák korábban praktikus okokból fõzettek 50-52 fokosra: a lecsurgó, magas fokú párlatot a fõzdemester utópárlattal volt kénytelen higítani. Az erõsebb italok iránti igény kielégítésére most elkészítették az SQ sorozatot. Elsõ osztályú gyümölcsbõl, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra egyaránt ajánljuk.
Kiszerelés |
---|
Igazi Hungaricum kívül-belül: nemes beltartalom hollóházi kulacsban .
A Várda-Drink csoport a magyar szeszes ital piac egyik legnagyobb szereplõje, széles termékskálájával a magyar pálinka piac egyik meghatározó gyártó cége.
Történetük 1922-ben kezdõdött Kisvárdán, a cég jogelõdjeként jegyzett Szabolcsi Gazdák Szeszfinomító Szövetkezetében. A gyár az évek során sok változáson esett át, elõször az 1950-es államosítás, majd az 1993- ban bekövetkezett privatizáció határozta meg mûködését.
A Kisvárdán mûködõ gyárban szeszes ital gyártás folyik, fõ üzemeik az italgyártó, palackozó és a szeszfinomító. Pálinkáikat saját pálinkafõzdéjükben, korszerû lepárlási technológiával állítjuk elõ Vásárosnaményban.
Termékskálájuk büszkesége, kiemelt figyelmük központja – a pálinka, melynek gyártásakor találkozik a hagyomány és a korszerû technológia.
A hagyományos kisüsti technológiával készült Szatmári Szilvapálinka és a Szabolcsi Almapálinka védett eredetmegjelölésû termékeik, és jogosultak a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy viselésére is. A két lépcsõs, vörösréz üstben elõállított pálinkákhoz csatlakozik még az Ó-Barack, a Meggy és a Bodza. Többféle pálinkánkat kézzel festett hollóházi porcelánkulcsban is kínálják, így a különleges csomagolással kétszeresen is hungarikumnak számítanak.
Igazi Hungaricum kívül-belül:nemes beltartalom hollóházi kulacsban 2 db kupicával.
A Várda-Drink csoport a magyar szeszes ital piac egyik legnagyobb szereplõje, széles termékskálájával a magyar pálinka piac egyik meghatározó gyártó cége.
Történetük 1922-ben kezdõdött Kisvárdán, a cég jogelõdjeként jegyzett Szabolcsi Gazdák Szeszfinomító Szövetkezetében. A gyár az évek során sok változáson esett át, elõször az 1950-es államosítás, majd az 1993- ban bekövetkezett privatizáció határozta meg mûködését.
A Kisvárdán mûködõ gyárban szeszes ital gyártás folyik, fõ üzemeik az italgyártó, palackozó és a szeszfinomító. Pálinkáikat saját pálinkafõzdéjükben, korszerû lepárlási technológiával állítjuk elõ Vásárosnaményban.
Termékskálájuk büszkesége, kiemelt figyelmük központja – a pálinka, melynek gyártásakor találkozik a hagyomány és a korszerû technológia.
A hagyományos kisüsti technológiával készült Szatmári Szilvapálinka és a Szabolcsi Almapálinka védett eredetmegjelölésû termékeik, és jogosultak a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy viselésére is. A két lépcsõs, vörösréz üstben elõállított pálinkákhoz csatlakozik még az Ó-Barack, a Meggy és a Bodza. Többféle pálinkánkat kézzel festett hollóházi porcelánkulcsban is kínálják, így a különleges csomagolással kétszeresen is hungarikumnak számítanak.
Tükrösen tiszta 100% szilvapárlat napérlelte, friss gyümölcsökből, hagyományos kisüsti eljárással 44 fokosra főzve, ízében mandulára emlékeztető magzamattal.
Magyar Pálinka Verseny 2010. Gyula: Ezüstérem
Kiváló Magyar Élelmiszer elismerés
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.