Panyolai Pálinkamanufaktúra
Panyolai Misztikum Áfonyalikőr 0.5L 30%
5 490 FtTovábbA Panyolai Misztikum Áfonyalikőr alapját természetesen a főzde pálinkája adja, melyet fenséges kékáfonya tesz igazán egyedivé. Illatában gazdagon gyümölcsös, míg ízében édes, áfonyás karaktere dominál. Kóstolja meg Ön is a Panyolai Misztikum újdonságát!
Panyolai Misztikum Máklikőr 0.5L 30%
5 490 FtA Panyolai pálinka főzde egyik különlegessége a Misztikum széria egyik kedvelt tagja a Panyolai Misztikum Máklikőr. A likőr alapját természetesen kiváló Panyolai pálinka adja, melyet mákkal tesznek izgalmassá. A Panyolai Misztikum Máklikőr különleges aroma- és zamatvilággal rendelkezik, édes ízét sokan kedvelik. Fogyasszuk jól behűtve a legkiválóbb ízélmény elérése végett.
Bodza pálinka 0,35 (Panyolai Elixír)
5 990 FtTovább3 éves érlelésű 40% alkoholtartalmú bodzapálinka.
A PÁLINKA Magyarország legkülönlegesebb és egyben legfelejthetetlenebb itala. A pirospaprikához hasonlóan hazánkhoz köthető, az ország egyik legjellemzőbb terméke, azaz Hungarikum. A hazai gasztronómiában sok évszázados hagyományra tekint vissza a pálinka kultúrája, készítését és fogyasztását “pálinka” néven már több mint 500 éve követhetjük nyomon. A társas kapcsolatok nélkülözhetetlen hangulatteremtője, a falusi vigasságoktól a királyi lakomákig.
A pálinka készítése művészet. Megteremtéséhez számos feltétel együttes megléte szükséges, ez teszi oly becses kinccsé. Csak azokat a szeszes italokat nevezhetjük pálinkának, amelyek alapanyaga kizárólag egészséges, érett, magas cukortartalmú gyümölcs, alkohol és bármilyen egyéb kiegészítő hozzáadása nélkül.
A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan beltartalmi értékekkel rendelkező gyümölcsök termesztését teszik lehetővé. Ezeket az adottságokat legrégebb óta a kelet-magyarországi Szatmár vidékén használják fel pálinka készítésére. Ezen a területen, a folyók mentén elterülő dzsungel-gyümölcsösökben termő, kiváló minőségű, tájspecifikus gyümölcsfajták adják a pálinka alapanyagát. A Szatmár-Beregi síkon, a Tisza, a Szamos és a Túr folyók ölelésében található a panyolai pálinkafőzde.
A messzi múltban gyökerező hagyományok, kézművesipari eljárások, az általuk hozzáadott szakmai tudás és korunk legmodernebb technológia vívmányai összegződve a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett gyümölcsök begyűjtését követően, a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi, magyar tradíciókhoz. Rézből készült “kisüstön”, kétszeres finomítással párolják le a megerjesztett gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetnek az elő- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megőrzésére.
A párlás során nyert alapanyag biztosítja azt a minőségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg. A pálinka némely fajtáját egyedi készítésű eper- és almafa hordókban érlelik. Hisznek az emberi munkában, amely a gyümölcs termesztésétől kezdve, begyűjtésén, lepárlásán át egészen a palackozás hagyományos, kézzel végzett folyamatain végigkíséri termékeiket. Ha ránéz egy üveg Panyolaira, gondoljon arra a palackonkénti 5-8 kg zamatos gyümölcsre, ami a napsütötte fától az Ön előtt álló flaskáig átlényegülve hozta létre az élet (v)ízét, az Elixírt.
Feketecseresznye Pálinka 0,5 42% díszdobozban 2 db tulipán pohárral
9 990 FtTovábbA “Magyar Kézműves Remek” elismerő díjjal rendelkező termékcsalád legújabb tagja. A dobozban 4 féle íz található: Szilvás-mandulás, sárgabarack-törökmogyoró, vörös áfonya-mandula-rózsaszirom dzsem, mazsolás-meggy-mandula.
Néhányan megkérdezték, hogy került egy “holland virág”, az ízig-vérig magyar ősöket felvonultató sorba (Emese, Álmos, Árpád, Szent Erzsébet). A válasz egyszerű, hiszen a Tulipán Belső-Ázsiából származik (ahol mi is megfordultunk, bármennyire tagadja ezt a hivatalos tudomány).Hollandia még nem is létezett, amikor a tulipán motívum díszítő elemként jellemezte népművészetünket. Az Italdepo csapata büszke arra, hogy oroszlánrészt vállalt a névadásban (mármint a Borsa desszerteknél).
Panyolai Rubinmeggy 0,05 38%
790 FtTovábbKategórián kívüli, prémium minőségű termék. Mélybordó színét és intenzív, gyümölccsel teli ízét a meggyágynak köszönheti, amelyen a pálinka palackozás előtt pihen. Ellentétben az ágyas pálinkákkal, nem aszalt gyümölcsre, hanem friss meggyágyra öntve dúsítják. Ezt az eljárást a Panyolai termékeknél az Aranyalmánál alkalmazták először és legyünk őszinték, nagyszerű terméket alkottak!
Az első találkozás vele… Könnyed nyári este, felsejlik a gyümölcstől roskadó fák képe, a bordóra érett meggyszemek kellemesen pikáns zamata. Azonnal elvarázsol, rabul ejt, játékra csábít. Bohókás, virgonc, édesen fanyar.
A folytatás… Az alkony vöröse, amely átszínezi a látóhatárt. Borzongató meleg jár át – ellentétes érzések különös harmóniája.
A fény felé tartod poharad, a vékony üvegfalon át a nyár színei tükröződnek. Mélybordó csillogás, lágy selymesség, tökéletes összhang, kedves elegancia.
Ez a Rubinmeggy. A Panyolai Pálinkák új terméke, a sokak által vágyott zamat. Tömény gyümölcsösséggel, a háttérben megbúvó kellemes (38%) alkohol-ízzel. A Panyolai márka többi termékcsaládjánál – Elixír, SQ, Hagyományos, Mézes, Ágyas, Aranypálinka, Eszencia – megszokott minőség, elérhető, középkategóriás áron. A Panyolai Pálinkák gyártójának ajánlásával, minden pálinkakedvelőnek…
Érlelt Szatmári szilvapálinka 0,05 (Panyolai Elixír)
950 FtGyártó: Panyolai Szilvórium Kft. Alkoholtartalom: 45%. Érlelési idő: 3év. Védett eredetmegjelölésű termék.
A PÁLINKA Magyarország legkülönlegesebb és egyben legfelejthetetlenebb itala. A pirospaprikához hasonlóan hazánkhoz köthető, az ország egyik legjellemzőbb terméke, azaz Hungarikum. A hazai gasztronómiában sok évszázados hagyományra tekint vissza a pálinka kultúrája, készítését és fogyasztását “pálinka” néven már több mint 500 éve követhetjük nyomon. A társas kapcsolatok nélkülözhetetlen hangulatteremtője, a falusi vigasságoktól a királyi lakomákig.
A pálinka készítése művészet. Megteremtéséhez számos feltétel együttes megléte szükséges, ez teszi oly becses kinccsé. Csak azokat a szeszes italokat nevezhetjük pálinkának, amelyek alapanyaga kizárólag egészséges, érett, magas cukortartalmú gyümölcs, alkohol és bármilyen egyéb kiegészítő hozzáadása nélkül.
A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan beltartalmi értékekkel rendelkező gyümölcsök termesztését teszik lehetővé. Ezeket az adottságokat legrégebb óta a kelet-magyarországi Szatmár vidékén használják fel pálinka készítésére. Ezen a területen, a folyók mentén elterülő dzsungel-gyümölcsösökben termő, kiváló minőségű, tájspecifikus gyümölcsfajták adják a pálinka alapanyagát. A Szatmár-Beregi síkon, a Tisza, a Szamos és a Túr folyók ölelésében található a panyolai pálinkafőzde.
A messzi múltban gyökerező hagyományok, kézművesipari eljárások, az általuk hozzáadott szakmai tudás és korunk legmodernebb technológia vívmányai összegződve a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett gyümölcsök begyűjtését követően, a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi, magyar tradíciókhoz. Rézből készült “kisüstön”, kétszeres finomítással párolják le a megerjesztett gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetnek az elő- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megőrzésére.
A párlás során nyert alapanyag biztosítja azt a minőségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg. A pálinka némely fajtáját egyedi készítésű eper- és almafa hordókban érlelik. Hisznek az emberi munkában, amely a gyümölcs termesztésétől kezdve, begyűjtésén, lepárlásán át egészen a palackozás hagyományos, kézzel végzett folyamatain végigkíséri termékeiket. Ha ránéz egy üveg Panyolaira, gondoljon arra a palackonkénti 5-8 kg zamatos gyümölcsre, ami a napsütötte fától az Ön előtt álló flaskáig átlényegülve hozta létre az élet (v)ízét, az Elixírt.
Érlelt Szatmári szilvapálinka 0,5 (Panyolai Elixír)
6 990 FtGyártó: Panyolai Szilvórium Kft. Alkoholtartalom: 45%. Érlelési idő: 3év. Védett eredetmegjelölésű termék.
A PÁLINKA Magyarország legkülönlegesebb és egyben legfelejthetetlenebb itala. A pirospaprikához hasonlóan hazánkhoz köthető, az ország egyik legjellemzőbb terméke, azaz Hungarikum. A hazai gasztronómiában sok évszázados hagyományra tekint vissza a pálinka kultúrája, készítését és fogyasztását “pálinka” néven már több mint 500 éve követhetjük nyomon. A társas kapcsolatok nélkülözhetetlen hangulatteremtője, a falusi vigasságoktól a királyi lakomákig.
A pálinka készítése művészet. Megteremtéséhez számos feltétel együttes megléte szükséges, ez teszi oly becses kinccsé. Csak azokat a szeszes italokat nevezhetjük pálinkának, amelyek alapanyaga kizárólag egészséges, érett, magas cukortartalmú gyümölcs, alkohol és bármilyen egyéb kiegészítő hozzáadása nélkül.
A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan beltartalmi értékekkel rendelkező gyümölcsök termesztését teszik lehetővé. Ezeket az adottságokat legrégebb óta a kelet-magyarországi Szatmár vidékén használják fel pálinka készítésére. Ezen a területen, a folyók mentén elterülő dzsungel-gyümölcsösökben termő, kiváló minőségű, tájspecifikus gyümölcsfajták adják a pálinka alapanyagát. A Szatmár-Beregi síkon, a Tisza, a Szamos és a Túr folyók ölelésében található a panyolai pálinkafőzde.
A messzi múltban gyökerező hagyományok, kézművesipari eljárások, az általuk hozzáadott szakmai tudás és korunk legmodernebb technológia vívmányai összegződve a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett gyümölcsök begyűjtését követően, a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi, magyar tradíciókhoz. Rézből készült “kisüstön”, kétszeres finomítással párolják le a megerjesztett gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetnek az elő- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megőrzésére.
A párlás során nyert alapanyag biztosítja azt a minőségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg. A pálinka némely fajtáját egyedi készítésű eper- és almafa hordókban érlelik. Hisznek az emberi munkában, amely a gyümölcs termesztésétől kezdve, begyűjtésén, lepárlásán át egészen a palackozás hagyományos, kézzel végzett folyamatain végigkíséri termékeiket. Ha ránéz egy üveg Panyolaira, gondoljon arra a palackonkénti 5-8 kg zamatos gyümölcsre, ami a napsütötte fától az Ön előtt álló flaskáig átlényegülve hozta létre az élet (v)ízét, az Elixírt.
Feketecseresznye pálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5
7 690 FtSimple Quintessence: az erõ velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkák a Panyolai kínálatában. Nos, a pálinkák korábban praktikus okokból fõzettek 50-52 fokosra: a lecsurgó, magas fokú párlatot a fõzdemester utópárlattal volt kénytelen higítani. Az erõsebb italok iránti igény kielégítésére most elkészítették az SQ sorozatot. Elsõ osztályú gyümölcsbõl, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra egyaránt ajánljuk.
Feketeribizli Pálinka 0,35 40% (Panyolai Elixír)
6 990 FtKarakteres pálinka, hosszan tartó, kerek ízzel. Az első pillanatban visszafogottnak tűnik, de hamar megnyílik, a feketeribizli mély, zamatos íze felerősödik és meglepően sokáig tart. Férfias pálinka, melyet egyre több hölgy is előnyben részesít..
Fürtös Meggy Pálinka 40% (Panyolai Elixír) 0,05
840 FtA fürtös meggy egyszerre édes és kissé fanyar íze kellemesen átjön a legapróbb kortyban is. A Panyolai Elixír fürtös meggye könnyen megkülönböztethető, egyedi jellegeket mutató ital.
Birsalma Pálinka 0,05 (Panyolai Elixír) >>>
Fürtös Meggy Pálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5
7 690 FtFürtös Meggy Pálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5:
Simple Quintessence: az erő velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkák a Panyolai kínálatában. Nos, a pálinkák korábban praktikus okokból főzettek 50-52 fokosra: a lecsurgó, magas fokú párlatot a főzdemester utópárlattal volt kénytelen higítani. Az erősebb italok iránti igény kielégítésére most elkészítették az SQ sorozatot. Első osztályú gyümölcsből, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra egyaránt ajánljuk.
Kajszibarack pálinka 0,05 (Panyolai Elixír)
980 FtGyártó: Panyolai Szilvórium Kft. Alkoholtartalom: 40%. Érlelési idő: 3 év.
A PÁLINKA Magyarország legkülönlegesebb és egyben legfelejthetetlenebb itala. A pirospaprikához hasonlóan hazánkhoz köthető, az ország egyik legjellemzőbb terméke, azaz Hungarikum. A hazai gasztronómiában sok évszázados hagyományra tekint vissza a pálinka kultúrája, készítését és fogyasztását “pálinka” néven már több mint 500 éve követhetjük nyomon. A társas kapcsolatok nélkülözhetetlen hangulatteremtője, a falusi vigasságoktól a királyi lakomákig.
A pálinka készítése művészet. Megteremtéséhez számos feltétel együttes megléte szükséges, ez teszi oly becses kinccsé. Csak azokat a szeszes italokat nevezhetjük pálinkának, amelyek alapanyaga kizárólag egészséges, érett, magas cukortartalmú gyümölcs, alkohol és bármilyen egyéb kiegészítő hozzáadása nélkül.
A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan beltartalmi értékekkel rendelkező gyümölcsök termesztését teszik lehetővé. Ezeket az adottságokat legrégebb óta a kelet-magyarországi Szatmár vidékén használják fel pálinka készítésére. Ezen a területen, a folyók mentén elterülő dzsungel-gyümölcsösökben termő, kiváló minőségű, tájspecifikus gyümölcsfajták adják a pálinka alapanyagát. A Szatmár-Beregi síkon, a Tisza, a Szamos és a Túr folyók ölelésében található a panyolai pálinkafőzde.
A messzi múltban gyökerező hagyományok, kézművesipari eljárások, az általuk hozzáadott szakmai tudás és korunk legmodernebb technológia vívmányai összegződve a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett gyümölcsök begyűjtését követően, a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi, magyar tradíciókhoz. Rézből készült “kisüstön”, kétszeres finomítással párolják le a megerjesztett gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetnek az elő- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megőrzésére.
A párlás során nyert alapanyag biztosítja azt a minőségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg. A pálinka némely fajtáját egyedi készítésű eper- és almafa hordókban érlelik. Hisznek az emberi munkában, amely a gyümölcs termesztésétől kezdve, begyűjtésén, lepárlásán át egészen a palackozás hagyományos, kézzel végzett folyamatain végigkíséri termékeiket. Ha ránéz egy üveg Panyolaira, gondoljon arra a palackonkénti 5-8 kg zamatos gyümölcsre, ami a napsütötte fától az Ön előtt álló flaskáig átlényegülve hozta létre az élet (v)ízét, az Elixírt.
Kajszibarack pálinka 0,5 (Panyolai Elixír)
7 990 FtGyártó: Panyolai Szilvórium Kft. Alkoholtartalom: 40%. Érlelési idõ: 3 év.
A PÁLINKA Magyarország legkülönlegesebb és egyben legfelejthetetlenebb itala. A pirospaprikához hasonlóan hazánkhoz köthetõ, az ország egyik legjellemzõbb terméke, azaz Hungarikum. A hazai gasztronómiában sok évszázados hagyományra tekint vissza a pálinka kultúrája, készítését és fogyasztását “pálinka” néven már több mint 500 éve követhetjük nyomon. A társas kapcsolatok nélkülözhetetlen hangulatteremtõje, a falusi vigasságoktól a királyi lakomákig.
A pálinka készítése mûvészet. Megteremtéséhez számos feltétel együttes megléte szükséges, ez teszi oly becses kinccsé. Csak azokat a szeszes italokat nevezhetjük pálinkának, amelyek alapanyaga kizárólag egészséges, érett, magas cukortartalmú gyümölcs, alkohol és bármilyen egyéb kiegészítõ hozzáadása nélkül.
A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan beltartalmi értékekkel rendelkezõ gyümölcsök termesztését teszik lehetõvé. Ezeket az adottságokat legrégebb óta a kelet-magyarországi Szatmár vidékén használják fel pálinka készítésére. Ezen a területen, a folyók mentén elterülõ dzsungel-gyümölcsösökben termõ, kiváló minõségû, tájspecifikus gyümölcsfajták adják a pálinka alapanyagát. A Szatmár-Beregi síkon, a Tisza, a Szamos és a Túr folyók ölelésében található a panyolai pálinkafõzde.
A messzi múltban gyökerezõ hagyományok, kézmûvesipari eljárások, az általuk hozzáadott szakmai tudás és korunk legmodernebb technológia vívmányai összegzõdve a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett gyümölcsök begyûjtését követõen, a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi, magyar tradíciókhoz. Rézbõl készült “kisüstön”, kétszeres finomítással párolják le a megerjesztett gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetnek az elõ- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megõrzésére.
A párlás során nyert alapanyag biztosítja azt a minõségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg. A pálinka némely fajtáját egyedi készítésû eper- és almafa hordókban érlelik. Hisznek az emberi munkában, amely a gyümölcs termesztésétõl kezdve, begyûjtésén, lepárlásán át egészen a palackozás hagyományos, kézzel végzett folyamatain végigkíséri termékeiket. Ha ránéz egy üveg Panyolaira, gondoljon arra a palackonkénti 5-8 kg zamatos gyümölcsre, ami a napsütötte fától az Ön elõtt álló flaskáig átlényegülve hozta létre az élet (v)ízét, az Elixírt.
Kajszibarack pálinka 1,75 (Panyolai Elixír)
29 990 FtGyártó: Panyolai Szilvórium Kft. Alkoholtartalom: 40%. Érlelési idő: 3 év.A PÁLINKA Magyarország legkülönlegesebb és egyben legfelejthetetlenebb itala. A pirospaprikához hasonlóan hazánkhoz köthető, az ország egyik legjellemzőbb terméke, azaz Hungarikum. A hazai gasztronómiában sok évszázados hagyományra tekint vissza a pálinka kultúrája, készítését és fogyasztását “pálinka” néven már több mint 500 éve követhetjük nyomon. A társas kapcsolatok nélkülözhetetlen hangulatteremtője, a falusi vigasságoktól a királyi lakomákig.A pálinka készítése művészet. Megteremtéséhez számos feltétel együttes megléte szükséges, ez teszi oly becses kinccsé. Csak azokat a szeszes italokat nevezhetjük pálinkának, amelyek alapanyaga kizárólag egészséges, érett, magas cukortartalmú gyümölcs, alkohol és bármilyen egyéb kiegészítő hozzáadása nélkül.A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan beltartalmi értékekkel rendelkező gyümölcsök termesztését teszik lehetővé. Ezeket az adottságokat legrégebb óta a kelet-magyarországi Szatmár vidékén használják fel pálinka készítésére. Ezen a területen, a folyók mentén elterülő dzsungel-gyümölcsösökben termő, kiváló minőségű, tájspecifikus gyümölcsfajták adják a pálinka alapanyagát. A Szatmár-Beregi síkon, a Tisza, a Szamos és a Túr folyók ölelésében található a panyolai pálinkafőzde.A messzi múltban gyökerező hagyományok, kézművesipari eljárások, az általuk hozzáadott szakmai tudás és korunk legmodernebb technológia vívmányai összegződve a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett gyümölcsök begyűjtését követően, a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi, magyar tradíciókhoz. Rézből készült “kisüstön”, kétszeres finomítással párolják le a megerjesztett gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetnek az elő- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megőrzésére.A párlás során nyert alapanyag biztosítja azt a minőségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg. A pálinka némely fajtáját egyedi készítésű eper- és almafa hordókban érlelik. Hisznek az emberi munkában, amely a gyümölcs termesztésétől kezdve, begyűjtésén, lepárlásán át egészen a palackozás hagyományos, kézzel végzett folyamatain végigkíséri termékeiket. Ha ránéz egy üveg Panyolaira, gondoljon arra a palackonkénti 5-8 kg zamatos gyümölcsre, ami a napsütötte fától az Ön előtt álló flaskáig átlényegülve hozta létre az élet (v)ízét, az Elixírt.Kajszibarack Pálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5
9 690 FtKajszibarack Pálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5:
Simple Quintessence: az erő velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkák a Panyolai kínálatában. Nos, a pálinkák korábban praktikus okokból főzettek 50-52 fokosra: a lecsurgó, magas fokú párlatot a főzdemester utópárlattal volt kénytelen higítani. Az erősebb italok iránti igény kielégítésére most elkészítették az SQ sorozatot. Első osztályú gyümölcsből, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra egyaránt ajánljuk
Panyolai Silvorius gyógynövény likőr 0,5 34% díszdobozban, 2 pohárral
6 990 FtSilvorius likőrkülönlegesség 25 féle, gondosan válogatott gyógy- és fűszernövényből, aszalt és friss szilva ágyon érlelt szilvapálinkával.
Panyolát már a régmúltban Istenfélő emberek lakták, akik gyakorta nyúltak a Teremtő patikájának fűben, fában rejlő orvosságaihoz. Az asszonyok tinktúráit jól kiegészítették a férfiemberek főzetei, a neves szilvóriumok, amelyek Szatmár emblematikus gyümölcséből készültek. Erre emlékezve, az ősök iránti tisztelettel és hittel alkották meg korunk főzőmesterei a Panyolai Szilvórium Zrt. gyógynövénylikőrjét.
A Silvorius likőrkülönlegesség 25 féle, gondosan válogatott gyógy- és fűszernövényből készült, aszalt és friss szilvaágyon érlelt szilvapálinka hozzáadásával.
A test és a lélek örömére fogyassza Ön is egészséggel!
Panyolai Eszencia Aszalt Szilva 0,05 45%
2 250 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia 3 fajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, meggy és körte ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába, a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Panyolai Aranyalma 0,05 38%
950 FtPanyolai Aranyalma 0,05 38%
A „sűrített napfény”. Különleges eljárással készült nemes almapálinka, amelynek ízében a mindent elöntő, olvadt gyümölcsíz dominál. Kevesen gondolják, hogy mindössze néhány hónapot tölt alma ágyon.
Nem túlzás: színe, íze, értéke az aranyé, amely a gyümölcs és pálinka hosszas találkozásának köszönhető.
Hálátlan feladat ízekről fogalmazni, főleg, ha olyanról kell szólni, amihez hasonló nem létezik. Aki eddig az Aranyalmát kóstolta, kivétel nélkül a pálinkák királynőjének nevezte. Nem kérdés: ez a mi kedvencünk is.
” A legszebbnek…”
Panyolai Aranyalma 0,5 38%
6 990 FtPanyolai Aranyalma 0,5 38%
A „sűrített napfény”. Különleges eljárással készült nemes almapálinka, amelynek ízében a mindent elöntő, olvadt gyümölcsíz dominál. Kevesen gondolják, hogy mindössze néhány hónapot tölt alma ágyon.
Nem túlzás: színe, íze, értéke az aranyé, amely a gyümölcs és pálinka hosszas találkozásának köszönhető.
Hálátlan feladat ízekről fogalmazni, főleg, ha olyanról kell szólni, amihez hasonló nem létezik. Aki eddig az Aranyalmát kóstolta, kivétel nélkül a pálinkák királynőjének nevezte. Nem kérdés: ez a mi kedvencünk is.
” A legszebbnek…”
Panyolai Aranyalma 1,75 38%
28 490 FtPanyolai Aranyalma 1,75 38%
A „sűrített napfény”. Különleges eljárással készült nemes almapálinka, amelynek ízében a mindent elöntő, olvadt gyümölcsíz dominál. Kevesen gondolják, hogy mindössze néhány hónapot tölt alma ágyon.
Nem túlzás: színe, íze, értéke az aranyé, amely a gyümölcs és pálinka hosszas találkozásának köszönhető.
Hálátlan feladat ízekről fogalmazni, főleg, ha olyanról kell szólni, amihez hasonló nem létezik. Aki eddig az Aranyalmát kóstolta, kivétel nélkül a pálinkák királynőjének nevezte. Nem kérdés: ez a mi kedvencünk is.
” A legszebbnek…”<
Panyolai Eszencia Aszalt Körte 0,35
17 500 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia 3 fajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, meggy és körte ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába, a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Panyolai Eszencia Aszalt Körte 0,35 díszdobozban
19 500 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia ötfajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, alma, meggy, körte és kajszi ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába. A Szabolcsi Alma és a Kajszi Eszenciák eddig nem tapasztalt gyümölcsösséget rejtenek, míg a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Díszdobozban, névre kiállított tanúsítvánnyal.
Panyolai Eszencia Aszalt Meggy 0,35
17 500 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia 3 fajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, meggy és körte ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába, a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Panyolai Eszencia Aszalt Meggy 0,35 díszdobozban
19 500 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia ötfajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, alma, meggy, körte és kajszi ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába. A Szabolcsi Alma és a Kajszi Eszenciák eddig nem tapasztalt gyümölcsösséget rejtenek, míg a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Díszdobozban, névre kiállított tanúsítvánnyal.
Panyolai Eszencia Aszalt Szilva 0,35
17 500 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia 3 fajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, meggy és körte ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába, a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Panyolai Eszencia Aszalt Szilva 0,35 díszdobozban
19 500 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia ötfajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, alma, meggy, körte és kajszi ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába. A Szabolcsi Alma és a Kajszi Eszenciák eddig nem tapasztalt gyümölcsösséget rejtenek, míg a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
- Díszdobozos termékek, Pálinka, párlat, szeszes ital, Panyolai Pálinkamanufaktúra, Valódi gyümölcspálinka
Panyolai Eszencia Válogatás 3x 0,05 fa díszdobozban
10 990 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia 3 fajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, meggy és körte ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába, a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Újra, mindhárom fajta a dobozban!
Panyolai Mézes Fahéjas Alma 0,5 30%
5 290 FtMézes-fahéjas alma:
Mint egy falat frissen készült sütemény, enyhe, karácsonyi felhangokkal. Szinte dorombol. Igazi pálinkából készül. Akik azt hiszik, a mézes abból áll: a rosszabbul sikerült főzetek hibáit egy kis édes ízzel el lehet csapni, azok most nagyon néznek. A Panyolai Mézesek ugyanis a legjobb elemek házasításából születtek. Az alap: a hibátlan, prémium minőségű pálinka és a környékbeli, bio akácméz, ami esetenként bodzavirággal, gyömbérrel, fahéjjal van bolondítva.
Panyolai Mézes Meggy 0,5 30%
5 490 FtMézes Meggy:
Savanykás is, édes is. Könnyű is, rafinált is. Enyhén hízelgő. És csábító…
Igazi pálinkából készül. Akik azt hiszik, a mézes abból áll: a rosszabbul sikerült főzetek hibáit egy kis édes ízzel “el lehet csapni”, azok most nagyon néznek. A Panyolai Mézesek ugyanis a legjobb elemek házasításából születtek. Az alap: a hibátlan, prémium minőségű pálinka és a környékbeli, bio akácméz, ami esetenként bodzavirággal, gyömbérrel, fahéjjal van bolondítva.Panyolai Mézes Szatmári Szilva 0,5 30%
4 990 FtTovábbMézes Szatmári Szilva:
Az eredeti Szatmári Szilva szelídített változata. Karaktere a fehér pálinkáé, ereje viszont visszafogott, selymes, nőies. De azért szatmári.
Igazi pálinkából készül. Akik azt hiszik, a mézes abból áll: a rosszabbul sikerült főzetek hibáit egy kis édes ízzel “el lehet csapni”, azok most nagyon néznek. A Panyolai Mézesek ugyanis a legjobb elemek házasításából születtek. Az alap: a hibátlan, prémium minőségű pálinka és a környékbeli, bio akácméz, ami esetenként bodzavirággal, gyömbérrel, fahéjjal van bolondítvaPanyolai Rubinmeggy 0,5 38%
6 490 FtKategórián kívüli, prémium minőségű termék. Mélybordó színét és intenzív, gyümölccsel teli ízét a meggyágynak köszönheti, amelyen a pálinka palackozás előtt pihen. Ellentétben az ágyas pálinkákkal, nem aszalt gyümölcsre, hanem friss meggyágyra öntve dúsítják. Ezt az eljárást a Panyolai termékeknél az Aranyalmánál alkalmazták először és legyünk őszinték, nagyszerű terméket alkottak!
Az első találkozás vele… Könnyed nyári este, felsejlik a gyümölcstől roskadó fák képe, a bordóra érett meggyszemek kellemesen pikáns zamata. Azonnal elvarázsol, rabul ejt, játékra csábít. Bohókás, virgonc, édesen fanyar.
A folytatás… Az alkony vöröse, amely átszínezi a látóhatárt. Borzongató meleg jár át – ellentétes érzések különös harmóniája.
A fény felé tartod poharad, a vékony üvegfalon át a nyár színei tükröződnek. Mélybordó csillogás, lágy selymesség, tökéletes összhang, kedves elegancia.
Ez a Rubinmeggy. A Panyolai Pálinkák új terméke, a sokak által vágyott zamat. Tömény gyümölcsösséggel, a háttérben megbúvó kellemes (38%) alkohol-ízzel. A Panyolai márka többi termékcsaládjánál – Elixír, SQ, Hagyományos, Mézes, Ágyas, Aranypálinka, Eszencia – megszokott minőség, elérhető, középkategóriás áron. A Panyolai Pálinkák gyártójának ajánlásával, minden pálinkakedvelőnek…
Panyolai Eszencia Aszalt Körte 0,05 45%
2 190 FtTovábbKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia 3 fajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, meggy és körte ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába, a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Panyolai Eszencia Aszalt Meggy 0,05 45%
2 190 FtKirályi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia 3 fajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, meggy és körte ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába, a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
Szabolcsi Almapálinka 42% 0,5 (Panyolai Elixír)
6 490 FtSzabolcsi Almapálinka 42% 0,5 (Panyolai Elixír)
Földrajzi eredetvédelmi oltalom alatt álló, kedves és megbízható ital. Nagyon lehet szeretni.
Elixír pálinkáink készítése során tökéletességre törekszünk: válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. Büszkék vagyunk rájuk.Szabolcsi Almapálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5
6 990 FtTovábbSimple Quintessence: az erő velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkák a Panyolai kínálatában. Nos, a pálinkák korábban praktikus okokból főzettek 50-52 fokosra: a lecsurgó, magas fokú párlatot a főzdemester utópárlattal volt kénytelen higítani. Az erősebb italok iránti igény kielégítésére most elkészítették az SQ sorozatot. Első osztályú gyümölcsből, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra egyaránt ajánjuk!
A magas fokú, 52%-os pálinkák nagy doyenje, a hagyományos kínálások egyik nagy pálinkája. Semmi mellébeszélés, ez az, aminek látszik: finom, erős, egyértelmű ital, mely mindig divatos marad.
Szatmári Szilvapálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5
7 690 FtSzatmári Szilvapálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5:
Simple Quintessence: az erő velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkák a Panyolai kínálatában. Nos, a pálinkák korábban praktikus okokból főzettek 50-52 fokosra: a lecsurgó, magas fokú párlatot a főzdemester utópárlattal volt kénytelen higítani. Az erősebb italok iránti igény kielégítésére most elkészítették az SQ sorozatot. Első osztályú gyümölcsből, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra egyaránt ajánjuk.
Panyolai Silvorius gyógynövény likőr 0,5 34%
6 290 FtSilvorius likőrkülönlegesség 25 féle, gondosan válogatott gyógy- és fűszernövényből, aszalt és friss szilva ágyon érlelt szilvapálinkával.
Panyolát már a régmúltban Istenfélő emberek lakták, akik gyakorta nyúltak a Teremtő patikájának fűben, fában rejlő orvosságaihoz. Az asszonyok tinktúráit jól kiegészítették a férfiemberek főzetei, a neves szilvóriumok, amelyek Szatmár emblematikus gyümölcséből készültek. Erre emlékezve, az ősök iránti tisztelettel és hittel alkották meg korunk főzőmesterei a Panyolai Szilvórium Zrt. gyógynövénylikőrjét.
A Silvorius likőrkülönlegesség 25 féle, gondosan válogatott gyógy- és fűszernövényből készült, aszalt és friss szilvaágyon érlelt szilvapálinka hozzáadásával.
A test és a lélek örömére fogyassza Ön is egészséggel!
Vilmoskörte pálinka 0,5 (Panyolai Elixír)
6 490 FtGyártó: Panyolai Szilvórium Kft. Alkoholtartalom: 40%. Érlelési idő: 3 év.
A PÁLINKA Magyarország legkülönlegesebb és egyben legfelejthetetlenebb itala. A pirospaprikához hasonlóan hazánkhoz köthető, az ország egyik legjellemzőbb terméke, azaz Hungarikum. A hazai gasztronómiában sok évszázados hagyományra tekint vissza a pálinka kultúrája, készítését és fogyasztását “pálinka” néven már több mint 500 éve követhetjük nyomon. A társas kapcsolatok nélkülözhetetlen hangulatteremtője, a falusi vigasságoktól a királyi lakomákig.
A pálinka készítése művészet. Megteremtéséhez számos feltétel együttes megléte szükséges, ez teszi oly becses kinccsé. Csak azokat a szeszes italokat nevezhetjük pálinkának, amelyek alapanyaga kizárólag egészséges, érett, magas cukortartalmú gyümölcs, alkohol és bármilyen egyéb kiegészítő hozzáadása nélkül.
A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan beltartalmi értékekkel rendelkező gyümölcsök termesztését teszik lehetővé. Ezeket az adottságokat legrégebb óta a kelet-magyarországi Szatmár vidékén használják fel pálinka készítésére. Ezen a területen, a folyók mentén elterülő dzsungel-gyümölcsösökben termő, kiváló minőségű, tájspecifikus gyümölcsfajták adják a pálinka alapanyagát. A Szatmár-Beregi síkon, a Tisza, a Szamos és a Túr folyók ölelésében található a panyolai pálinkafőzde.
A messzi múltban gyökerező hagyományok, kézművesipari eljárások, az általuk hozzáadott szakmai tudás és korunk legmodernebb technológia vívmányai összegződve a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett gyümölcsök begyűjtését követően, a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi, magyar tradíciókhoz. Rézből készült “kisüstön”, kétszeres finomítással párolják le a megerjesztett gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetnek az elő- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megőrzésére.
A párlás során nyert alapanyag biztosítja azt a minőségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg. A pálinka némely fajtáját egyedi készítésű eper- és almafa hordókban érlelik. Hisznek az emberi munkában, amely a gyümölcs termesztésétől kezdve, begyűjtésén, lepárlásán át egészen a palackozás hagyományos, kézzel végzett folyamatain végigkíséri termékeiket. Ha ránéz egy üveg Panyolaira, gondoljon arra a palackonkénti 5-8 kg zamatos gyümölcsre, ami a napsütötte fától az Ön előtt álló flaskáig átlényegülve hozta létre az élet (v)ízét, az Elixírt.
Vilmoskörte pálinka 52% (panyolai SQ) 0,5
7 690 FtVilmoskörte Pálinka 52% (Panyolai SQ) 0,5:
Simple Quintessence: az erő velünk van! Sokan kérdezték, miért nincsenek magasabb alkoholtartalmú, macsó pálinkák a Panyolai kínálatában. Nos, a pálinkák korábban praktikus okokból főzettek 50-52 fokosra: a lecsurgó, magas fokú párlatot a főzdemester utópárlattal volt kénytelen higítani. Az erősebb italok iránti igény kielégítésére most elkészítették az SQ sorozatot. Első osztályú gyümölcsből, az elvárható odafigyeléssel. Férfiörömre és férfibánatra egyaránt ajánljuk.