Johnnie Walker Black Label + Double Black mini és Gold mini (0,7+ 2*0,05L) 40%

13 750 Ft

Kitűnő lehetőség, hogy összekóstoljuk a jól ismert Johnnie Walker márka 3 kiadását.

A Black Label talán legismertebb híve Sir Winston Churchill volt, aki nemcsak híres államférfi, de kiváló festő hírében is állt. 1932-ben készített olajfestményét Bottlescape-nek, Üvegformának nevezte el. A csendéleten feltűnik kedvenc italának, a Johnnie Walker Black Label-nek híres, egyedi körvonala. Ez a kép magát az italt is híressé tette.
Tisztán vagy kevés vízzel fogyasztandó – így felszabadulnak a hosszú évek során “bezáródott” illat- és ízanyagok – az ital kinyílik.

A Double Black 2010 januárjától még csak a reptereken volt kapható, 2011 őszétől viszont már mindenütt elérhetővé vált. Ez a limitált palackozás a Black Label egy különleges változata, amelyhez erősen tőzegelt árpát is felhasználnak, és amelyet az érési időszak egy meghatározott szakaszában erősen pörkölt belső felületű hordókban érlelnek. Ezáltal a megszokott Feketénél intenzívebb ízvilágú – de még mindig könnyű -, pikánsan füstös whisky születik.

A Gold Label büszke, intenzív karakterét a Clynelish lepárló nagyszerű nedűje határozza meg. Édes gyümölcsösség, krémes simaság, több rétegű mézes valamint fás jegyek jellemzik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Johnnie Walker Black Label + Double Black mini és Gold mini (0,7+ 2*0,05L) 40%” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük