További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
8 990 Ft
Nocino- Zölddió likőr
A nocino a Svájcban élő olaszok kedvelt itókája. Márton Jánost – lévén rokoni szálakkal kötődik hozzájuk – rávették, készítse el az ital magyar megfelelőjét. Így született meg az elsőrangú muskotályos szőlőpálinka alapú, zölddió- és fűszerkivonattal házasított változat. Alkoholtartalom: 40%, ha a régi készlet elfogyott, már csak 34% v/v.
Kiszerelés |
---|
Királyi asztalra való, rendkívül értékes és ritka pálinkaeszenciák. Számozzuk és számon tartjuk őket. Nekünk is fontos, hogy értő kezekbe kerüljenek. Alapja a hibátlan Elixír, ami rendkívül gazdag aszaltgyümölcs-ágyon pihenve először elveszti mennyiségének kétharmadát, cserébe különleges gyümölcsösséggel gazdagodik. Az aszalt gyümölcsökből kicsöpögő, sűrű, olajos eszencia a végletekig koncentrálva a gyümölcs ilyen töménységben eddig feltáratlan tulajdonságait.
Különleges alkalmakra szóló, kivételes ajándéknak ajánljuk vagy egyszerűen, ha valakit le akar nyűgözni. Örömhír a gyűjtőknek: a limitált számú, évjáratos díszüvegek számozva, névre szólóan kerülnek ki a pálinkatrezorból.
A különleges Panyolai Eszencia 3 fajta gyümölcsből készül, aszalt szilva, meggy és körte ágyon. A Szatmári Szilva Eszencia a hagyományos, szatmári szilvalekvár tömény, kicsattanó életerejét sűríti magába, a Meggy fanyarul édes Eszenciája az ínyenceknek való. A Vilmoskörte Eszencia az életet édesen élvezőknek ajánlott.
Az Eszenciák az aszalt gyümölcsön és a tiszta pálinkán kívül mást nem tartalmaznak, édességük és gyümölcsösségük koncentrált erejük eredménye.
A világhírű Tokaji Aszúbor készítése során keletkező aszútörköly még nagyon sok titkot rejt magában, melyet hagyományos pálinkafőzéssel sikerült a nem mindennapi ízekre kíváncsi fogyasztók számára elérhetővé tenni.
Az aszúsodott szőlőszemek illat és ízvilága jelenik meg ezekben a pálinkákban, kihangsúlyozva a sajátos Tokaji karaktereket.
Az aszútörköly pálinka aperitif italként jól vezetheti be az étkezést, illetve annak befejeztével kiválóan alkalmas a kulináris élmény levezetésére is.
Ezen palackok tartalma hirdeti, hogy jó minőségű Aszútörköly Pálinkát csak az aszúkészítés hazájában a Tokjai Borvidéken tudnak kiváló minőségben készíteni.
A Francoli család a 19. század óta foglalkozik grappa lepárlással az olaszországi Piemontéban. A cég elnöke, Alessandro Francoli örökölte a grappa iránti szenvedélyt, és egy életen át fejlesztette és tökéletesítette a kiváló minőségű és megkülönböztetett portfóliót. Piemonte tartomány jól ismert kiváló borairól, és a kiváló minőségű alapanyag, amely a finom grappa lepárlásához szükséges, bőségesen rendelkezésre áll. Piemontot gyakran Olaszország “Burgundiájaként” emlegetik, amely hírnév a sok kisüzemi, családi borászatának és a minőségre való összpontosításnak köszönhető, amely néha már-már a megszállottsággal határos. A világ egyetlen szén-dioxid-semleges grappa lepárlója.
Különleges, sherry hordós utóérlelés.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.